Pelkkää Löpinää

Kuukauden ajan minulla on ollut mielessä blogini ja sen julkaisut. Uusia paljastuksia ei ole tullut tai jos tulee niin harvakseltaan. Lopettaa en aio, mutta kiinnostukseni ylläpitämiseen alkaa hiipua pikkuhiljaa.
Mielessäni on käynyt sisällön lisääminen, mutta toisaalta haluaisin pitää blogini ennallaan. Mutta itsellenihän en enään näitä pelkästään kirjoita. Tämän seikan takia järjestänkin kyselyn, joka kestää 30.6.2014 klo 23.59 asti.

Eli saatte itse kertoa mielipiteenne tästä pikku ideastani ja oikein ehdottaa mitä tänne lisäisin. Tietenkin ideat on oltava Howrseen liittyviä, sillä niin radikaali muutoksiin en lähde.

Itselläni on tietokoneessa nauhoitus ohjelmia eli videoitten tekeminen on mahdollista. Ihan vain tämmöisenä vinkkinä.

Grafiikkaakaan en ala tekemään ihan siitä syystä etten osaa. x)

Ja jos ehdotuksia tulee paljonkin (mitä epäilen) 30.6 mennesä niin pidän sitten niistäkin kyselyn, jossa valitsen 2-4 eniten ääniä saanutta.

Ehdotuksia voi lähettää joko Howrsen kautta (pelaaja: Ugizawane otsikko: Rändöm Timen sisältö) tai kommentoimalla tätä (tai uudempaa) postausta.

-------------------------

Ja Grafiikka sivujakin saa tulla kertoilemaan. Kaikki ehdot täyttvät sivut pääsevät tuossa sivussa olevaan listaan.

Ainoat ehdot ovat:
  1. Vähintään 2 työtä (jos ei ole aktiivinen n. 10)
  2. Kaikki ILMAISTA
 Kohta 2. Howrsen sääntöjen takia.

Väliä ei ole onko pelkkia bannereita ja avoja vai ulkoasuja. Kertoilla voi Howrsen kautta (pelaaja: Ugizawane otsikko: Grafiikka sivuja) tai kommentoimalla tähän (tai uudempaan) postaukseen. Osoite on suositeltava. :)

Ei mulla kai mitään muuta ollut.

Nauttikaa alkavasta kesästä!

Kommentit

  1. Äänestin tonne, mutta ei tullut se vastaus sinne:o Äänestin siis kyllä. Voisit kertoilla täällä miten esim villeiltä saa timantteja ja mitä eri esineitä saa ylimaallisilta yms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin että ton kyselyn kanssa tulee viellä ongelmia. x)
      Mutta eiköhän se siitä jos sille antaa aikaa?

      Ja ihan varteensa otettava idea. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
- Älä pyydä tai tarjoa mustan pörssin kohteita, passeja tai sivustokäyntejä
- Älä mainosta myyntejäsi tai hevosten astutuksia
- Ei kunnianloukkauksia, syytöksiä, kantelua tai häirintää
- Ei provokaatiota, irvailua tai aggressiivista käytöstä
- Ei loukkauksia tai töykeitä sanoja

'Ei Howrseen liittyviä viestejä' (esim. blogin pitäjän hevosten ruinaamista, esineiden ruinaamista tai käskyjä toimintatapojen muutoksista). Ne kuuluvat Howrsen yksityisviesteihin (jos et uskalla sitä kautta, jätä kokonaan sanomatta).

Kysyä saa jos ei ymmärrä. :)

Kommentti tulee näkyviin kunhan sen Julkaisen. Kannattaa huomioida ettei Google enää lähetä sähköpostiviestiä uusista kommenteista, joten saan ne tietooni vasta kun menen katsomaan blogini kommentti -sivua. :/