Uusi Mustan Pörssin esine

Katotaan julkaiseeko Blogger tämän vai kadottaa bitti avaruuten niin kuin edellisen...

Niin kuin otsikosta näätte niin tämä koskee uutta MP esinettä eikä seuraavaa ylimaallista. Sen saan tietooni parin päivän päästä luultavammin, mutta ei siitä nyt sitten enempää.

Tämän uuden esineen julkaisu ajankohtaa ei viellä tiedetä, mutta itse epäilen et se on tossa Halloweenin paikkeilla.

 Kyseinen esine toimii kuin Lumottu Kurpitsa, mutta sillä on vain neljä kuvaa.


Kyseisen esineen nimi on luultavasti Maailmanlopun sinetti Ilmestyskirjan sinetti.

Kyseinen esine maksaa 2 passia. Ja tietenkään kyseistä esinettä ei voi antaa kuin 1,5 vuotiaille hevosille. Ja kun tämän esineen antaa hevoselle se saa jokaiseen taitoon +5 taitopistettä.

Mutta niihin hevosiin.

Sota
Antaa +3 pistettä jokaiseen taitoon.

Nälänhätä
Hevonen ei menetä terveyttä kun se on liian laiha.

Kuolema
Terveys ja moraalie eivät vaikuta koulutukseen tai kilpailuihin.

Rutto/Kulkutauti
Viiden ensimmäisen varsan on mahdollista periä Maailmanloppun Sinetti ominaisuus.

Eli varsat näyttäisivät tältä:

Ja tarvitseeko sanoa et Rutto/Kulkutauti on vaikein saada? Ranskan serverin testauksessa joku oli käyttänyt 100 passia eikä sitä saanut. Toinen oli käyttänyt 168 passia ja hän oli saanut vain 3 Ruttoa/Kulkutautia.

Ja arvanette että Maailmanlopun Sinetistä tulee oma pokaalinsa kuten Lumotusta Kurpitsasta? Sitäpä minäkin.

Pelaajat kv:llä ovat tehneet tälläisen taulukon:
Rutto/Kulkutauti --- Kummitus
Nälänhätä --- Kurpitsa
Sota --- Vampyyri
Kuolema --- Luuranko

Palaamme asiaan kun asiaa on. 

Uusimman tiedon mukaan näiden nimet muuttuvat latinan kielisiksi. Tämä siksi etteivät nämä mustuttaisi liikaa maailmamme pahuudesta (joo kääritään lapset vaan pumpuliin ja laitetaan pahvilaatikkoon).

Nimet ovat:
Bellum (Sota)
Mors (Kuolema)
Fames (Nälänhätä)
Pestilentia (Rutto/Kulkutauti) 

Kuvat ovat myöskin liikkuvia kuten Lumotun Kurpitsan.

Kommentit

  1. Hieman kenties oudohko idea, mutta ok.:) Ainut mitä saattaisin noista haluta on sota. En jaksa katsella nälänhätää, ruttoa tai kuolemaa, argh. Tulee mieleen ebola ja yleinen kurjuus. Sota on tietysti yhtä kamala juttu, mutta grafiikat tuossa viittaa enemmän myyttiseen menneisyyteen, joten siinä yhteydessä mukavampi kuva. Pokaaleista viis, jos en kestä noita katsella.;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselleni tuli nämä nähdessäni samantien mieleen Ilmestyskirjan ratsastajat (vaikkei ratsastajia olekkaan).

      Itse jos en muuta saa niin pyrin ainakin Sodan ja Kuoleman saamaan. Ja ei. En vain pokaalin takia vaan koska jotain jännää.

      Itsestäni on viime aikoina alkanut tuntua et Ubisoft on alkanut ottamaan enemmän ja enemmän valtaa Howrseen... Arvaa kun mätkäsevät tän tulon aikana passien sivulle et 10% passien hinnasta (10 passin ostosta ylöspäin) näitten aiheitten vastaiseen työhön niin myynti olis taattu, sillä ihmismieli. :D

      Poista
    2. Sama mielikuva, ja rupesin hetken miettimään, että kun uskonto on kielletty aihe, onko sopivaa ottaa heppaset Raamatusta? Mutta tietty noista on tullut yleistä perinnettä, jota hyödyntää mm. kauhuleffat. Viimeksi katselin Ilmestyskirjan ratsastajia Dexterissä, mutta se menee K-18 -osastoon.

      Totta, että Kuolema voisi vielä olla ihan ok. Toisaalta ehkä ei - sittenhän sen näkee, kun nuo tulevat peliin. Spoiler zonessa näin kerran kuvan muistini mukaan irlantilaisen kansanperinteen vesihirviöstä, joka on ollut testiserverillä. Siitä olisi voinut tulla ylimaallinen, mutta pelaajat pitivät liian pelottavana pienimmille. Ja se oli oikeasti kyllä aika hurjan näköinen. Wikipediassa joskus myyttiheppoja etsiskellessä törmäsin siihen, ja on ollut muuallakin Euroopassa tarina hevosesta, joka jallittaa yksinäiset kulkijat öisellä tiellä kiipeämään selkäänsä, laukkaa merelle ja hukuttaa.

      Ei ehkä paras uusi ylimaallinen lasten ihailtavaksi tosiaan.:p

      Poista
    3. Tähän lisäisin vielä, että (k-18 elokuva siis), että kyseiset hahmot, toki ihmisenä, seikkailevat elokuvassa ''Horsemen, of apocalypse''. ~Vaikkei kuvin viestiisi miään liittynytkään : D (kauhu, trilleri.)

      Poista
  2. Kylläpäs tuli Supernatural-fiilssit vähästä. Oon varmaan saanu yliannostuksen:/ Mut joo, kaikki muut paitsi rutto näyttää kivoilta, joten eipä haittaa vaikka se jäisi puuttumaan kokoelmastani:3

    VastaaPoista
  3. Tulipa vain mieleen, että tämän nimi ei ole Maailmanlopun sinetti vaan Ilmestyskirjan sinetti (: Ainakin luulen niin. Kun koittaa kääntää lumotun kurpitsan omaavaa hevosta, tekstissä lukee:
    ''Lumotun kurpitsan tai Ilmestyskirjan sinetin väriä käyttävää hevosta ei voida kääntää''

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voipi ollakkin.

      Käänsin vain sen mukaan mikä vastasi parhaiten englannin kielistä nimeä (Seal of the Apocolypse). Ylläpitoon kun en kuulu niin en sitten tiedä heidän järjenjuoksustaan mitään.

      Näitä kääntäjien vapauksia nämä. :)

      Niinkuin Doctor Whon TARDISkin on suomeksi nimetty Vitkaksi elokuvassa "1999 - Maailman tuho". :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
- Älä pyydä tai tarjoa mustan pörssin kohteita, passeja tai sivustokäyntejä
- Älä mainosta myyntejäsi tai hevosten astutuksia
- Ei kunnianloukkauksia, syytöksiä, kantelua tai häirintää
- Ei provokaatiota, irvailua tai aggressiivista käytöstä
- Ei loukkauksia tai töykeitä sanoja

'Ei Howrseen liittyviä viestejä' (esim. blogin pitäjän hevosten ruinaamista, esineiden ruinaamista tai käskyjä toimintatapojen muutoksista). Ne kuuluvat Howrsen yksityisviesteihin (jos et uskalla sitä kautta, jätä kokonaan sanomatta).

Kysyä saa jos ei ymmärrä. :)

Kommentti tulee näkyviin kunhan sen Julkaisen. Kannattaa huomioida ettei Google enää lähetä sähköpostiviestiä uusista kommenteista, joten saan ne tietooni vasta kun menen katsomaan blogini kommentti -sivua. :/