Suurhaasteen paluu...

Ranska -> Suomi

29.07. - 20.08.-15

Suurhaaste

Ei ole enää mahdollista antaa arvonnan lippuja pelaajille jotka eivät ole suorittaneet (tai hylkäsivät) tutoriaalin.

Suurhaasteen paluu, joka vaatii keräämään tarvittava määrä hevosenkenkiä koko peliyhteisön voimin, jotta juhlallisuudet käynnistyvät.

Nyt hevosenkenkiä saa vain suorittamalla päivittäisiä tehtäviä, joita on 3 kappaletta. Hevosenkenkiä ei enää saa kilpailuista. Tehtävät antavat kaksi kertaa enemmän kenkiä kuin aikaisemmin. Sinulla on mahdollisuus suorittaa tehtävät 2 ekstra päivän ajan, jos et ole niitä saanut suoritettua.

Voit vahvistaa kolmannen tehtävän katsomalla päivittäisen mainosvideon, jos se on käytettävissä. Et pysty vahvistamaan tehtävää 10 000 equuksella, mutta voit pyytää apua muilta pelaajilta.

Pyydä apua
Voit pyytää apua kolmanteen tehtävään. Se maksaa 5 000 equusta ja voit pyytää apua kerran päivässä. Tehtävä annetaan koko yhteidölle ja joku muu pelaaja voi tehdä sen.

Päivän ensimmäisestä auttamisesta saat Juhlallisuuden arvontaan lipun. Muista kerroista vain autat muita ja autat yhteisöä saavuttamaan Juhlallisuudet.

Juhlallisuuksien edut
Sinä ansaitset etuja Kultaista huopaa koskien, riippuen paljonko olet kenkiä kerännyt Suurhaasteen aikana.

- 5 = 6: 40 kenkää
- 4 = 5: 80
- 3 = 4: 115
- 2 = 3: 145

Palapeli (myöskin osa Suurhaastetta):

Palapeli sisältää 12 osaa (4x3). Joka kerta kun teet kaikki kolme päivätehtävää, ansaitset palapelin palan. Osat voitetaan aina samassa järjestyksessä. Kun palapeli on valmis, sinulla on silti tehtäviä, mutta niistä ei saa enää palapelin palasia. Sen sijaan saat niistä Hevosenkenkiä.

Jokaisesta ansaitusta palapelinpalasesta saat lahjan. Lahjat jaetaan Juhlallisuuden alussa, riippuen kerättyjen palapelipalasten määrästä. Samaan tapaan arvonnan lipukkeet, jotka on saatu toisten pelaajien avulla (1 päivän aikana), jaetaan Juhlallisuuden alussa.

Juhlallisuudet
Juhlallisuuden kesto riippuu siitä kauanko yhteisöllä kestää kerätä vaadittava määrä hevosenkenkiä. Joten: mitä nopeammin keräätte kenkiä sitä kauemmin Juhlallisuudet kestävät.

Vain Juhlallisuuksen aikaan (paitsi jos olet VIP): Kultaisesta huovasta voit löytää Ylimaallisen hevosen Altaïr:n varusteita. Niitä on 5 kappaletta. Kun sinulla on kaikki, hevonen jolle päätit antaa ne, muuttuu Altaïr:ksi.

Ei ole mahdollista ostaa Legendaarista hevosta myynnistä sen jälkeen kuin olet avannut tietyn määrän Kultaisia huopia.

Legendaariset hevoset Info:


Nämä hevoset ovat hyvin erikoisia 5 kappaleen lukumäärältään ja jokaisella niillä on historia. Ensimmäinen tarina paljastuu kappale kappaleelta sitä mukaan kuin hevosenkenkiä saadaan kerättyä. Muiden tarinat paljastetaan muiden kilpailujen yhteydessä tulevaisuudessa.

Kuolemattomuuden tähti

Legendaatisilla hevosilla näet Kuolemattumuuden tähden.

Kun hevosestasi tule legendaarinen hevonen, saat tähden sakaran. Voit saada jokaisen sakaran ainoastaan kerran. Esimerkiksi jos muutat kaksi hevostasi Altaïr:ksi saat ainoastaan yhden tähti sakaran.

Kun olet kerännyt 5 sakaraa (ja täten 5 legendaarista hevosta), voit aktivoida tähden.

Aktivoitu tähti antaa +10 bonuksen jokaiseen taitoon kaikille hevosille.

Tämä etu on kertakäyttöinen! 
Tähden aktivoinnin aikaan sinulla olevat hevoset saavat bonuksen. Sen jälkeen sinulle tulleet eivät sitä saa.

Lisäksi bonusta ei voi kumuloida (hevonen saada bonusta useampaan otteeseen).

Linkki kuvakaappauksien sivulle

Legendaaristen hevosten kuvia:

Ensimmäinen:
Altaïr on ensimmäinen viidestä Legendaarisesta hevosesta.

Voit antaa Altaïr:n varusteet yhdelle hevosistasi. Kun hevosella on kaikki viisi varustetta, siitä tulee Altaïr. Voit korvata Altaïr:n varusteet muilla varusteilla, mutta siinä tapauksessa menetät Altaïr:n varusteet.

Se pitää kaikki samat ominaisuudet, mutta sen taidot kaksinkertaistuvat. Muuttuessaan hevonen menettää seuraavat Mustan pörssin esineet: Morfeuksen käsivarret, Nyksin pakkaus, Lisääntymiseen liittyvät esineet, Mukautus –esineet (eikä näitä voi antaa).

Muuttumisen jälkeen hevonen ei voi ottaa osaa Grand Prix:in ja olemassa olevat Grand Prix ilmoittautumiset katoavat, mutta muut kilpailut joihin hevonen on jo ilmoitettu jäävät. Tarjolla olevat astutukset katoavat. Jos muutettava tamma on kantavana, se menettää varsan.

Joten kiinnitä huomiota hevoseen jonka muutat!

Muutettu hevonen saa Viisasten kiven.

Muutetun hevosen syntymäpaivä vaihtuu päiväksi jolloin sen muutat, sekä kasvattajaksi vaihtuu se kenen kasvatustilalla se on muuttamisen hetkellä (Ostat hevosen-> muutat sen = olet sen kasvattaja).

http://www.howrse.fi/elevage/fiche/?id=8178282

Altaïr on Legendaarinen hevonen.

Sen saa kun varustat hevosesi kaikilla viidellä Altaïr:n varusteella tai kun ostat Altaïr:n paketin.

Joinakin päivinä hän voi juoda kahdesti. Kun hänet juotetaan toista kertaa, hän tarjoaa sinulle 24-tunnin VIP-jäsenyyden. Jos olet jo VIP, sinun jäsenyyttäsi jatketaan 24 tunnilla.

Kun Altaïr on hankittu Altaïr paketin kautta, hän useimmiten juo kaksi kertaa päivässä.

Peli: 24 tunnin VIP, jos hän juo 2 kertaa samana päivänä.

VIP: vaihtaa automaattisesti tehtävien jaottelua*

Tätä hevosta ei voi myydä.

*Kun hevoskeskuksellasi on kerättävänä vähintäänkin yksi resurssi, keskuksesi tehtävä keskittyy kokonaan resurssien keräämiseen. Kun kerättäviä resursseja ei enää olen, tehtävä keskittyy Ratsastustuntiin.

Joskus tulevaisuudessa tulevia Legendaarisia hevosia:
Bukefalos
Tormenta
Amira
Zaldia

Altaïr:n varusteet:

Varusteita saa:
-Voittamalla Suurhaasteen tehtävistä
-Kultaisesta huovasta (Juhlallisuuksien aikaan (VIP:t koko Suurhaasteen aikana))
-Arvonnasta
-Ostamalla varuste paketin (hinta ei tiedossa)

Varusteita EI voi antaa hevoselle jolla on Poseidonin varusteet! EIkä niitä voi antaa Ylimaallisille saati Villihevosille!

Korvahuppu
Fleecepintelit
Satula
Satulahuopa
Suitset
(Ei ole tiedossa milloin on tulossa pakettina)

Käykäämme jälleen kerran sotaan:

Vesi-ilmapallosota. (21.07. - 29.07.-15)

UFO:t siis korvataan leijuvilla vesi-ilmapalloilla joitka pitävät sisällään kaksi kappaletta lahjoja (toinen itsellesi ja toinen kaverille heitettäväksi).

Lisäksi Esihistorialliset hevoset voi ostaa tapahtuman ajan varatusta myynnistä:

- Hyracotherium 21-22. heinäkuuta hintaan 10 passia
- Hipparion 23-24. heinäkuuta hintaan 12 passia
- Hippidion 25-26. heinäkuuta hintaan 16 passia
- Tarpaani 27-28. heinäkuuta hintaan 10 passia

Kommentit

  1. Toivottavasti "suurhaaste" tulee olemaan parempi, kuin alkuperäinen. Ainakin alkumielipide on hyvä. Sotatapahtuma. Jaa-a, onhan sekin ihan kiva :D

    - kukka j

    VastaaPoista
  2. Tosi jännät uudistukset!

    VastaaPoista
  3. Ihan kivoja "tulevia juttuja". :'D
    Hehma

    VastaaPoista
  4. Onpas monimutkaista... Huoh. Taitaa käydä vaikeammaksi tuo Suurhaastekin... Ja eikö enää Suurhaasteessa voi käyttää Runsaudensarvia? Juuri kun mulla on niitä kunnolla varastossa D:

    VastaaPoista
  5. Tuli mieleen mistä tulee saamaan Altair-pakkauksia? Tai niitä yksittäisiä varusteita. Jos ne voi ostaa niin paljonko maksaa suurin piirtein?
    -ma minni

    VastaaPoista
  6. Ihquu kun sain toimimaan taas tän Blogger-tilin. xD Huomasinkin vasta nyt, että tän postauksen oli lähettänyt RT Suffe. Hyvää työtä! :'D Ja legendaariset hevoset on upeita!

    VastaaPoista
  7. Mä kyllä aijon saada tuon Altairin. Vaikeaa varmasti on, kun en osta passeja oikealla rahalla.. Mutta pitääpi kerätä nyt passeja siihen. Odotan innolla uutta Suurhaastetta. Yritän tottakais saada ensimäisen sarjan, mutta tuskin, mutta pakko saada Altair, niin hyvät ominaisuudet koska VIP. Nyt on ollu tarpeeksi höpötystä + hyvää työtä RT Suffe!

    VastaaPoista
  8. Suurhaaste kuulostaa ihan mielenkiintoiselta, mutta jos ny käsitin oikein ja tuon tähden saa aktivoitua/omistaa kaikki nuo ylimaalliset, niin Grand Prixiin tulee taas aika ylivoimainen bonus..?

    VastaaPoista
  9. Ihan kivan kuuloinen tapahtuma:)

    VastaaPoista
  10. En-kestä-jos-Suurhaasteessa-käytetään-kultaista-huopaa!! D: Legendaariset hevoset ovat kyllä nättejä! En ihan ymmärtänyt kaikkea, mutta eiköhän asia selkene, kunhan nämä jutut tulevat peliin.

    VastaaPoista
  11. Ihan kivoja ne legendaariset hevoset on :D Suurhaaste kuulostaa myöskin jännältä,vaikka kuinka haluaisin Altair'in,tuo kuulostaa tosi vaikealta ja koska passeja en voi ostaa se on aika mahdotonta :( Mutta jooo hienojahan ne on :D

    -Birxxu

    VastaaPoista
  12. Milloinkahan tämä suurhaasteen paluu tapahtuu...?

    VastaaPoista
  13. Osaisitko selventää sitä, kun tuossa sanotaan että noita Altairin varusteita voi voittaa Suurhaasteen tehtävistä? o.o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Jokaisesta ansaitusta palapelinpalasesta saat lahjan. Lahjat jaetaan Juhlallisuuden alussa, riippuen kerättyjen palapelipalasten määrästä."

      Luultavasti noihin lahjoihin lukeutuu myös Altaïr:n varusteet. Tarkempaa tietoa saatte ikävä kyllä odottaa tapahtumaan asti.

      Poista
    2. Ahaa, nyt tajusin x) Kiitoksia!

      Poista
  14. Öö millon tää sit tulee jos tää nyt tulee ees?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
- Älä pyydä tai tarjoa mustan pörssin kohteita, passeja tai sivustokäyntejä
- Älä mainosta myyntejäsi tai hevosten astutuksia
- Ei kunnianloukkauksia, syytöksiä, kantelua tai häirintää
- Ei provokaatiota, irvailua tai aggressiivista käytöstä
- Ei loukkauksia tai töykeitä sanoja

'Ei Howrseen liittyviä viestejä' (esim. blogin pitäjän hevosten ruinaamista, esineiden ruinaamista tai käskyjä toimintatapojen muutoksista). Ne kuuluvat Howrsen yksityisviesteihin (jos et uskalla sitä kautta, jätä kokonaan sanomatta).

Kysyä saa jos ei ymmärrä. :)

Kommentti tulee näkyviin kunhan sen Julkaisen. Kannattaa huomioida ettei Google enää lähetä sähköpostiviestiä uusista kommenteista, joten saan ne tietooni vasta kun menen katsomaan blogini kommentti -sivua. :/