Ilmoitus asiaa

Niin kuin osa tietääkin Howrsen suomen serverille on tullut oma Spoiler keskustelupalsta.

Asiallehan ei mitään voi, mutta silti se söi hieman intoa tähän blogiin. Ei silleen ettei sitä intoa ole paljon viime aikoina muutenkaan ollut minkään asian suhteen.

Vaikka tuolla Spoiler palstalla jo kerkesinkin antaa "kuoloniskun" blogilleni niin otan sen ainakin osittain takaisin. Eli jatkan tänne tekstien kääntelyä / kirjoittamista.

Tämä sitten lisää jo niin pitkään sääntö listaani yhden kohdan:

Käännösteni kopioiminen ankarasti kielletty!


Eli jos haluatte suomenkieliset käännökset Spoiler keskusteluun joudutte kääntämään ne ihan itse. :)

Miten rankaisen tästä?

Laittamalla blogini vain lukijoille. Eli jos haluat lukea joudut hankkimaan Blogger tilin (jos sellaista ei ennestään löydy) ja ottamaan minuun jotain kautta yhteyttä.

Ja oletuksena tekstin kopioialla ei ole mitään asiaa. :)

Miten kauaksi aikaa blogista tulee vain sallituille lukijoille auki oleva?

Tietenkään toi blogini lukijakunnan rajoittaminen ei ole sitten blogin loppuelämän aikainen homma (ellei joku ole tosiaankin niin tyhmä, että kopioi koko ajan).

Tämä käytäntö on voimassa vain yhden tapahtuman ajan (ellein unohda vaihtaa).

Eli esimerkiksi:
Olisin juuri saanut kirjoitettua hiellä ja tuskalla Joulun tapahtumasta tekstin ja sitten joku menisi sen kopioimaan. Toiminnan huomaamisesta etiäpäin aina labyrintti tapahtuman loppuun blogi olisi sitten vain sallituille lukijoille.

Lyhyemmin:
Kopio teksti, oo seuraava tapahtuma ilman.


Tiedän, että tää saattaa vaikuttaa joillekkin teistä ihan sairaan yli dramaattiselta, mutta jos tietäisitte miten vaikeaa toi kääntäminen itselleni oikeastaan on. Varsinkin nykyään kun teen sen ihan yksin. Kavereista ja sisaruksista ei ole apua. Tai jos niiltä jotain kysyy niin vastauksen saa ehkä parin päivän päästä.

Että näin tällä kertaa. 

P.S. Seuraavan tapahtuman käännös on työn alla (ollut jo viikon alusta).

Kommentit

  1. Minä ainakin katson täältä, saa varmaa tietoa kuvien kera:)❤️

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä, kuin aiempi anonyymi! Lisäksi täällä kaiken tiedon löytää helposti ja kätevästi, toisin kuin Howrsessa, jossa pitää selata jokainen sivu ja teksti läpi löytääkseen kaiken oleellisen :/ ... joten itse ainakin olen tosi kiitollinen, jos vaan jaksat tänne postailla tulevaisuudessakin (:

    VastaaPoista
  3. tuleeks tähän tapahtumaan jotain tarjousta? runskuja tai?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
- Älä pyydä tai tarjoa mustan pörssin kohteita, passeja tai sivustokäyntejä
- Älä mainosta myyntejäsi tai hevosten astutuksia
- Ei kunnianloukkauksia, syytöksiä, kantelua tai häirintää
- Ei provokaatiota, irvailua tai aggressiivista käytöstä
- Ei loukkauksia tai töykeitä sanoja

'Ei Howrseen liittyviä viestejä' (esim. blogin pitäjän hevosten ruinaamista, esineiden ruinaamista tai käskyjä toimintatapojen muutoksista). Ne kuuluvat Howrsen yksityisviesteihin (jos et uskalla sitä kautta, jätä kokonaan sanomatta).

Kysyä saa jos ei ymmärrä. :)

Kommentti tulee näkyviin kunhan sen Julkaisen. Kannattaa huomioida ettei Google enää lähetä sähköpostiviestiä uusista kommenteista, joten saan ne tietooni vasta kun menen katsomaan blogini kommentti -sivua. :/