Joulukalenteri

Koska tuosta Joulukalenteri kysymyksestä on tullut miulle päin kysymyksiä niin vastailenpa kaikille muillekkin jotka saattavat näitä asioita miettiä.

Olen siis täysin avoin ideoille. Paitsi niille jotka vaativat pärstäni näyttämistä. Ehkä sitten kun muutan takaisin isompaan kaupunkiin.

Miksi en järjestä vaan perus luukku kalenteria?

Rehellisesti? Koska ne on tylsiä. Ja varastoni ovat vieläkin aivan liian tyhjiä semmoisen järjestämiseen.

Jos haluatte pikku krääsää (Nuoruuden vesi, Pandoran lipas, Musta orkidea jne.), muuta kun ei oikein löydy kiitos melkeinkö vuoden hiljaiselon ja tapahtumien huonojen palkintojen.



Mitä voin tehdä?
Videoita. tekstejä, kuvia, streamejä (Twitch / Picarto.tv). Streamaaminen on sitten uusi tuttavuus joten se voi mennä ihan säätämiseksi aluksi.

Jos vidoita halajaa jostain muualta kuin tietokoneen näytöltä niin varoituksen sana: Ainoa kamera tässä kämpässä on puhelimessani. Vaikka kamera onkin 13px ja pystyy FullHD 1080p:hen niin telinettä sille ei ole joten joudun sitä kädessä pitämään, mikä sitten osaltaan rajoittaa mahdollisuuksia.

Noitten sekoittaminenkin on mahdollista.

Onko väliä aiheella?
Ei ole, mutta kuten aikasemmin sanoinkin niin pärstääni en näyttele. JA on oltava tietenkin kaikille ikäryhmille sopivaa!

Vaikka kyseessä on Joulukalenteri niin aiheitten ei tarvitse olla joulusia. Kannattaa pitää mielessä etten tietenkää voi kuvata miltä pihani näyttää kesäkuussa. ;p

Eikä varsinkaan tarvitse rajoittaa aiheita myöskään pelkästään Howrseen. Vaikka blogi onkin Howrse aiheinen niin uskon, että ketään haittaa jos kalenterissa käsitellään myös sen ulkopuolisia aiheita. Luultavasti teen myös ihan oman sivun hommalle niin ei tule spämmiäkään tilaajille joita ei kiinnosta.

Mutta jos joku haluaa spämmiä omaan lukulistaansa niin siinä tapauksessa pitää soveltaa keinolla tai toisella.


Olisi kiva jos niitä saisi joko 12:sta tai jopa siksi 24:si päiväksi. Että minimi ois toi 12 päivää. Muussa tapauksessa pitää miettiä mitä teen vai teenkö mitään. Teen jotain mutta sitten on turha tulla valittamaan että oon tylsä ja teitä huomioon ottamaton, jos ette kerro mikä teitä kiinnostaisi nähä toteutettavan. ;)

Mutta jos tulee enemmän aiheita muttei kumminkaan 24 asti niin pyrin toteutan kaikki (jotka pystyy toteuttamaan). Julkaisujen jaotteleminen pitää siinä tapauksessa miettiä.

Vaikka toi kysymys onkin vain 20 päivää vielä auki, niin aiheita saa senkin jälkeen kommentoida tähän postaukseen, Viekkuun tai lähetellä Howrsen kautta.

Katsotaan mitä tulevan pitää. :)

EDIT: Tietenkin jos Ei vastauksia on enemmän kuin Kyllä vastauksia niin kalenteria ei siinä tapauksessa pidetä. Ideat sun muut menevät kyllä talteen myöhempää käyttöä varten.

Ja kysymyksiäkin saa esittää joihin sitten vastailen kalenterin aikana millä tahansa tavalla.

EDIT2: Jos kommentoitte blogin kautta niin kannattaa laittaa Howrse nimimerkki. Miksi? Sen näkee sitten kalenterin loputtua...

Kommentit

  1. Olenkohan ainoa, vai onko Howrsen suomen serveri ollut tänään toimimatta? En pääse sinne, mutta kaikkien muiden maiden serverit kyllä toimii. (ti 17.11.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä ongelmasta on ollut puhetta uusimman päivitykseni kommenteissa.

      7 jälkeen ei kuullemma ole Howrse enää toiminut. Ylläpito on tästä tietoinen ja yrittävät asian ratkaista.

      Ilmoittelevat sitten Twitterissä (https://twitter.com/Howrse_FI) kun ongelma korjattu.

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
- Älä pyydä tai tarjoa mustan pörssin kohteita, passeja tai sivustokäyntejä
- Älä mainosta myyntejäsi tai hevosten astutuksia
- Ei kunnianloukkauksia, syytöksiä, kantelua tai häirintää
- Ei provokaatiota, irvailua tai aggressiivista käytöstä
- Ei loukkauksia tai töykeitä sanoja

'Ei Howrseen liittyviä viestejä' (esim. blogin pitäjän hevosten ruinaamista, esineiden ruinaamista tai käskyjä toimintatapojen muutoksista). Ne kuuluvat Howrsen yksityisviesteihin (jos et uskalla sitä kautta, jätä kokonaan sanomatta).

Kysyä saa jos ei ymmärrä. :)

Kommentti tulee näkyviin kunhan sen Julkaisen. Kannattaa huomioida ettei Google enää lähetä sähköpostiviestiä uusista kommenteista, joten saan ne tietooni vasta kun menen katsomaan blogini kommentti -sivua. :/