Roll a Ball

Testaus alkanut 23.6.

Tapahtuma

6.7. - 19.7.-17 klo 15

Suurhaaste on takaisin.

Tapahtuman konsepti pysyy samana: Suurhaasteen aikana pelaajat keräävät hevosenkenkiä suorittamalla tehtäviä. VIP –tililäiset voivat koko suurhaasteen ajan yrittää onneaan Runsaudensarvien kanssa ja yrittää voittaa ylimaallisen Vehnä (Caryopsis) tai odottaa Juhlallisuuksia. Tavallisilla pelaajilla on sitten vuoro Juhlallisuuksien aikana.

Juhlallisuudet eivät enää ole pelkkä arvonta vaan jotain uutta: Derby/Laukkakisa (https://fi.wikipedia.org/wiki/Derby_(hevoskilpailu)) (se ei korvaa kokonaan Arvontaa vaan ylläpito vaihtelee sitä välillä jottei Suurhaaste olisi niin yksitoikkoista)



Suurhaaste vaihe:
Muutoksi viimekerrasta (koskee lähinnä tehtäviä):
- Tavoitteiden asettelu seuraa asettelumuutoksia aiemmista kilpailuista
- Tähti järjestelmä lisätään: Pelaaja voittaa yhden tähden jokaisesta tehtävästä. Palapelin palanen annetaan kun pelaaja kerännyt 3 tähteä.
- Uusi bonus voitettavana (ei arvonta lippuja)

Runsaudensarvien ylimaallistarjoukset menevät seuraavasti (eli osta ekana oleva määrä niin saat yhden ilmaisen Runsaudensarven avauksen):
  • 5 Runsaudensarvi = 6 (40 hevosen kenkää)
  • 4 Runsaudensarvi = 5 (80 hevosen kenkää)
  • 3 Runsaudensarvi = 4 (115 hevosen kenkää)
  • 2 Runsaudensarvi = 3 (145 hevosen kenkää)

Derby/Laukkakisa vaihe:
19.7. klo 15 - 24.7.-17

Raikastaaksemme Suurhaastetta, loimme uuden kilpailun (Derby) Juhlallisuuksiin (ei korvaa arvontaa, kumpaakin käytetään tulevaisuudessa). Konsepti perustuu hevoskilpailu peliin ”Roll a ball” joihin voit törmätä karnevaaleissa/huvipuistoissa.

Konsepti: Derby koostuu hevosurheilusta, jossa pelaajan pitää heittää/vierittää palloa eriarvoisiin reikiin liikuttaakseen heidän hevostaan. Hevosen liikkumisen määrä määräytyy reiän arvosta minne pallo putoaa. Kilpailun lopussa pelaaja saa lipun perustuen hänen tulokseen. Sen jälkeen he voivat vaihtaa liput palkintoihin.

Miten oikeasti kyseistä peliä pelataan.

Osanottaminen kilpailuun
Jokaisen tapahtuman päivän aikana pelaajat voivat ottaa osaa X määrään kilpailuita ilmaiseksi. X = 1-4 riippuen serverin yhteisön keräämien hevostenkenkien määrästä Suurhaasteen aikana.
(HUOMAA: Osallistumiskerrat eivät kerry! Jos et käytä niitä sen päivän aikana menetät ne!)

Sitten he joutuvat maksamaan osallistuakseen useampaan kilpailuun. Hinta lähtee 5 equuksesta (20 suomen testaus) ja se kerrotaan neljällä jokaisesta uudesta osallistumisesta (myös automaattisen kilpailuihin osallistumisen hinta nousee vaikka osallistuisi manuaalisesti). Hinta on kuitenkin enintään 300 000 equusta, ja tämä nollautuu päivittäisen päivityksen yhteydessä.

Pelaaja rekisteröityy kilpailuun klikkaamalla ”Aloita” –painiketta. Sitten he valitsevat hevosen jolla haluavat osallistua (4 eri väriä) ja sen jälkeen klikkavat uudestaa ”Aloita” –painiketta.

Kilparadat
Jokaisessa kilpailussa on neljä hevosta: yhden pelaaja valitsee ja peli ohjaa muita kolmea.

Liikuttaakseen hevosta pelaaja heittää palloa (klikkaamalla ”Aloita” –painiketta) joka puttoo sitten yhteen kuudesta reiästä. Reikä valitaan satunnaisesti samalla todennäköisyydellä. Reikien arvo vaihtelee välillä 3-6, mikä sitten määrittelee montako askelta hevonen ottaa.

Pelaajan pitää toistaa toimenpide niin monta kertaa kunnes hevonen ohittaa maaliviivan = on mennyt kaiken kaikkiaan 60 askelta. Käytettävien pallojen määrä ei ole rajattu.

Pelaaja voi valita vaihtoehtoisesti ”automaattinen” kilpailu, jos he eivät halua mennä läpi pallon heitto episodia. Tulos on satunnainen.

Bonus tavara
Derbyssä/Laukkakilpailussa on bonuksia joita kutsutaan nimellä ”Bonus”. Niitä voi käyttää kilpailun aikana, saadaksesi enemmän mahdollisuuksia voittaa kilpailu. Näiden käyttö peittää reikiä joissa on pienin pisteytys, suurentaen mahdollisuuttasi saada pallo parempiarvoiseen reikään. Pelaaja voi käyttää maksimissaa 5 Derby bonusta per heitto varmistaakseen saada 6 pistettä.

Löydä Derbyn Bonus tavaroita:
  • Suurhaaste vaiheen aikana (auttamalla muita pelaajia)
  • Voittamalla kilpailuita (6/voitto ja max. 2/päivä = 12 bonusta/pv)
  • Pyytämällä kavereilta (max 6/päivä) (lisää alla)
  • UFOista
  • Derby Bonus tavaroita ei pysty ostamaan
Ystävä: Voit pyytää ystäviltä 500 equuksen hinnalla, maksimissaan 6 päivässä ja saada yhden bonus tavaran per pyyntö.

Kilpailun loppussa
Kilpailu loppuu kun pelaajan hevonen ylitää maaliviivan. Pelaaja voittaa lipukkeen riippuen hänen hevosensa sijoituksesta.

Lahjat ja liput
Kun heillä on tarpeeksi lippuja, pelaaja voi vaihtaa liput haluamaansa Lahjaan ”Kauppa” sivulla. On olemassa erillaisia lahjoja (Ylimaallinen), joilla en sitten erilaiset hinnat. Lahjojan hinta kolminkertaistuu, jos pelaaja ostaa sen.

Tämä sivu on auki 72 tuntia kilpailun päättymisen jälkeen, antamaan pelaajille riittävästi aikaa kayttää lippunsa.

Jopa ylimaallinen on saatavana lahjana, sen voi saada käyttämällä ainoastaan equuksia
(virallista tietoa?).

Palkinnot


Ylimaallinen

https://gaia.preprod.equideow.com/media/equideo/image/chevaux/special/300/adulte/caryopsis.png

Vehnä (Caryopsis) on yksi kasvivaltakunnan hevosista.

Voit kastella sitä juottamisen sijaan.

Tämän hevosen taitopisteet kasvavat, kun annat sille kikkareita. Taitopisteiden kasvun määrä perustuu annettuun kikkaremäärään sekä pelin vuodenaikaan.

Kun hevosella on 80 taitopistettä, voit karsia hevosta. Karsiminen nollaa hevosen taitopisteet, mutta saat palkaksi lahjan: 1 x Passin siemen. (25 keräämiseen menee noin pari kuukautta)

Tätä hevosta ei voi myydä.

Video

Pitää taas sisällään kaiken yllä mainitun.

Uusi sivu

4.7.-17

Uusi sivu erikoisille hevosille!

Löydä erikoisten hevosten uusi sivu

Olemme luoneet uuden sivun tuodaksemme yhteen kaikki erikoisten hevosten ryhmät. Se antaa yleiskatsauksen kaikista ryhmistä joita on olemassa ja tarjoaa pääsyn jokaisen omalle sivulle.

Tämä sivun tarkoitus on korostaa erikoisia hevosia, mutta myös antaa sinun nähdä ne pelkällä vilkaisulla tai jopa sinun löytää uusi, sellaisia hevosia joista et edes tiennyt.

Joten sinun ei tarvitse mennä Ow:n tai jonkun toisen pelaajan kasvatustiloille löytääksesi tietystä ylimaallisesta tietoa tietoja. Tämä sivu antaa sinun löytää kyseiset tiedot helpommin.

Sinä tiedät jo ylimaallis ryhmien Etrian hevoset, Kasvikunnan hevoset, Kelttihevoset, Egyptin hevoset, Eläinratahevoset ja Legendaariset hevoset –sivut. Sivun Ylimaalliset ryhmät julkaisussa luomme sivut Tuulihevosille ja Villihevosille. Muut ryhmät seuraavat perästä.

Kurkatkaa noita linkkejä niin ymmärrätte mistä kyse. Tai ainakin noin ymmärsin kyseisen sivun rakenteen. Eli pitää sisällään linkkejä noihin sivuihin.

Noille sivuille pääsee tällä hetkellä menemällä joko kyseiseen ryhmään kuuluvan ylimaallisen sivulle ja ylimaallistieto välilehdeltä klikkaamalla kyseisen hevosen ryhmän nimeä (jos heillä on sivu). Toinen vaihtoehto on sitten Yhteisö > Hakemistot > Ja siihen kuvan alle tulee laatikko mitä klikkaamalla pääset sille sivulle mitä siinä ’mainostetaan’. Sivua päivittämällä sen saa vaihettua.

Kommentit

  1. Minulle jäi vähän auki että miten tämä eroaa/on samankaltainen arvonnan kanssa. Saako pisteitä/lippuja tai jotain vastaavaa käyttämällä passeja (esim. ostamalla kultaomppuja), kuten arvonnassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lippuja ei saa ostamalla passeja/kautta ostamalla jotain muuta passeilla kuten arvonnassa, vaan lippuja saa vain pelaamalla Laukkakisaa. Riippuen yhteidön keräämien hevostenkenkien määrästä voit osallistua 1-4 ilmaiseen laukkakisaan päivässä (niitten jälkeen osallistuminen maksaa Equuksia).

      Tässä Juhlallisuuksissa ei tosiaan testauksessa ollut mitään mitä olisi voinut passeilla ostaa/ostaa jotain muuta passeilla, mikä olisi edesauttanut lippujen saamisessa. Ylläpito on kyllä mainostanut tätä tapahtumaa ihan sillä, että ylimaallisen voi halutessaan saada käyttämällä pelkästään equuksia, joten en usko että muutoksia sitä kohtaan on tehty.

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
- Älä pyydä tai tarjoa mustan pörssin kohteita, passeja tai sivustokäyntejä
- Älä mainosta myyntejäsi tai hevosten astutuksia
- Ei kunnianloukkauksia, syytöksiä, kantelua tai häirintää
- Ei provokaatiota, irvailua tai aggressiivista käytöstä
- Ei loukkauksia tai töykeitä sanoja

'Ei Howrseen liittyviä viestejä' (esim. blogin pitäjän hevosten ruinaamista, esineiden ruinaamista tai käskyjä toimintatapojen muutoksista). Ne kuuluvat Howrsen yksityisviesteihin (jos et uskalla sitä kautta, jätä kokonaan sanomatta).

Kysyä saa jos ei ymmärrä. :)

Kommentti tulee näkyviin kunhan sen Julkaisen. Kannattaa huomioida ettei Google enää lähetä sähköpostiviestiä uusista kommenteista, joten saan ne tietooni vasta kun menen katsomaan blogini kommentti -sivua. :/