Euchre + Muutos

Suomen testaus: 30.10. - 5.11.-17

Tapahtuma

9.11. - 27.11.-17

Uuden-Seelannin kortit

Konsepti pysyy samana kuin edellisissäkin kortti tapahtumissa: Kerää ja raaputa kortteja voittaaksesi lahjoja. Keräämäällä kaikki palapelikortit voitat ylimaallisen hevosen.

Pääpotit ovat:
Tāwhirimātea Maorihevosista (kun kerää kaikki palapelit)
1 Grane kortista (Satunnainen niistä joita pelaajalla ei jo ole) (palkinto ei kumuloidu = 1 per pelaaja)



Muutokset viime kerrasta
Joitain ulkoasu muutoksia: Palapelikortit ovat sivun ylälaidassa lahjakorttien sijaan.

Pelaajat voivat nyt suorittaa palapelejä useita kertoja saadakseen enemmän lahjojaan. Kuitenkin ylimaallisen voi voittaa vain kerran, vaikka olet suorittanut kaikki palapelit uusiksi tapahtuman aikana.

Yksityinen myynti: Joka kerta kun pelaaja ostaa kortin Huippualennusmyynnistä, se täyttää mittaria, ja kun mittarin saa 100%:n pelaaja saa pääsyn yksityiseen myyntiin (korttien antamat pistemäärät riippuvat niiden harvinaisuudesta ja tuovat mittariin 2 – 40%).

Yksityinen myynti mahdollistaa pelaajalle haluamansa harvinaisuus asteen Jokeri –kortin ostamisen. Hinta määräytyy harvinaisuuden mukaan. Sinulla on tapahtuman loppuun asti aikaa ostaa se.

Mobiiliversio
Tapahtuma toimii mobiiliversiossa. Testaa se vanhimmalla ja uusimmalla laitteilla jotka omistat.



Palkinnot


Ylimaallinen

https://www.preprod.equideow.com/media/equideo/image/chevaux/special/300/adulte/tawhirimatea.png

Tāwhirimātea on yksi maorihevosista.

Tāwhirimātea omistaa tiki-toteemin, joka on täytettävä mana-energialla.

Jotta voisit täyttää toteemin, sinun on tarkkailtava kolmea kilpikonnanpesää päivässä ja etsittävä niistä kilpikonnanpoikasia:
1 x kilpikonna = 5 kpl manaa
2 x kilpikonna = 20 kpl manaa
3 x kilpikonna = 80 kpl manaa

Kun tikiin on kertynyt 800 kpl manaa, Tāwhirimātea antaa sinulle lahjan: 1x Ilmaelementti (katso uusi esine kohta)

Tätä hevosta ei voi myydä.

Uusi esine

Ilmaelementti
https://www.preprod.equideow.com/media/equideo/image/produits/200/5th-element-air.png

Oletettavasti sama homma kuin Vesielementin kanssa, eli tällä esineellä saat hevosellesi varmasti Ilman värin, sitä voi käyttää vain yli 1,5 vuotiaisiin hevosiin, ei voi yhdistää toisiin erikoisvärityksiin eikä esineellä voi käydä vaihtokauppaa.

Ilma saa +8 pistettä esteratsastukseen, +5 pistettä muihin taitoihin.

Video


Blup muutos

Käännös vaihdettu testiserverin viralliseen käännökseen.

7.11.-17

Mikä on BLUP?
Pieni muistutus sitä kaipaaville

Näiden neljän kirjaimen merkitys voi olla hieman epäselvä. Ne tarkoittavat geneettistä mittaria, jolla on tässä pelissä rooli hevosten kasvattamisessa.

BLUP on aina väliltä -100 – 100, jossa -100 on pienin ja 100 suurin mahdollinen BLUP-arvo, jonka hevonen voi saada. Sen laskeminen perustuu hevosen kolmen parhaan taidon koulutustasoon, sen voittamien kilpailujen määrään ja sen ikään.

Hevosen vanhempien BLUP vaikuttaa varsan geneettiseen potentiaaliin ja taitoihin syntymän hetkellä. Mitä korkeampi vanhempien BLUP-keskiarvo on, sitä paremmat mahdollisuudet varsalla on saada korkea geneettinen potentiaali ja synnynnäisiä taitoja.

Tämän avulla pelaajat nostavat kasvattamiensa hevosten geneettistä potentiaalia saadakseen parempia hevosia.

Lisätietoja BLUP-arvosta, geneettisestä potentiaalista ja hevoskasvatuksesta löytyy Hevoskasvattajan oppaasta.

Uusi BLUP-laskutapa
Pelitiimi ja monet pelaajat ovat huomanneet, että BLUP-arvon laskutavassa ja geneettisen potentiaalin periytymisessä varsoille on tiettyä epätasapainoisuutta.

Esimerkiksi hevosen kouluttaminen sen kolmessa parhaassa taidossa merkitsi BLUP-arvossa enemmän kuin hevosen ikä tai kilpailuvoitot.

Toisaalta alle 100:n oleva BLUP-keskiarvo antoi silti riittävän hyvän geneettisen potentiaalin, ja siksi BLUP-arvon nostaminen 100:aan ei enää kiinnostanut joitakin pelaajia.

Halusimme palkita uutterat kasvattajat, jotka nostivat hevostensa BLUP-arvon 100:aan ennen niiden astuttamista, mikä varmistaisi paremman palkkion jalostuksen laadusta. Siksi teimme muutamia muutoksia.

BLUP-laskutapa

  • Parempi tasapaino BLUP-arvon kolmen osatekijän välillä: BLUP-arvon laskeminen ei enää painotu yhtä paljon koulutukseen, joten voittojen ja hevosen iän merkitys kasvaa.
  • Voita punnitus: Jokainen voitto antaa enemmän BLUPia kuin edellinen voitto. Siksi 20:s voitto on tärkein.
  • Iän painotus: Jokaisesta kuukaudesta saa enemmän BLUP:ia kuin edellisestä kuukaudesta, joten maksimi saavutetaan, kun hevonen täyttää 10.

Vinkki: Hevostesi BLUP päivittyy ensimmäisen ikäännyttämisen jälkeen. Joidenkin BLUP laskee, joidenkin nousee.

Varsan geneettisen potentiaalin laskeminen
Varsan geneettisen potentiaalin laskemisen kaavaa on muutettu BLUP-tekijän osalta. Jos vanhempien BLUP on alle 100, geneettisen potentiaalin lisäys on aiempaa vähäisempi, mutta jos se on 100, mikään ei muutu aiempaan nähden.

Esimerkki:

Vinkki: Muutos ei vaikuta aiemmin tapahtuneisiin astutuksiin – varsojen geneettinen potentiaali ja synnynnäiset taidot pysyvät samoina kuin niiden odotettiin olevan astutuksen aikaan.

Muita säätöjä: Morfeuksen käsivarret ja Nyksin pakkaus

brasmorphee
Enää ei tarvitse odottaa, että hevonen täyttää kolme vuotta. Voit antaa varsalle Morfeuksen käsivarret tai vaikka Nyksin pakkauksen milloin vain. Voit siis säästää ikääntymispisteitä!

Toisaalta, nyt kaikki yli 30-vuotiaat hevoset menettävät Morfeuksen käsivarret.

Vinkki: Morfeuksen käsivarsien avulla voit ikäännyttää hevostasi niin monta kertaa kuin haluat käyttämättä ikääntymispisteitä. Esineen vaikutus lakkaa iässä 30.

Kommentit