Varovasti heikoilla jäillä

Tapahtuma

22.2. - 12.3.-18

Jääpalatsi

Tämä on täysin uudistettu versio Kaivaus –tapahtumasta, jollainen meillä oli muutama vuosi sitten (Vuonna 2015). Niin paljon on muuttunut, että kyseessä on melkein uusi tapahtuma.

Konsepti
Pelaaja on Jääpalatsissa  ja hänen pitää rikkoa tiensä jääovien läpi, apunaan söpö robotti (Roby), päästäkseen huoneesta huoneeseen ja lopulta saada ylimaallinen Ràn.

Miten tämä toimii?
Olet huoneessa ja edessäsi on neljä (4) jääovea ja sinun pitää rikkoa yksi niistä Robyn avulla, päästäksesi sen läpi seuraavaan huoneeseen, ja niin edelleen. Kun ovi on avattu, sinun täytyy klikata nuolta siirtyäksesi seuraavaan huoneeseen. On mahdollista avata useampia ovia samaan huoneeseen esimerkiksi jos on enemmän kuin yksi mielenkiintoinen palkinto.

Ovet ovat eripaksuista jäätä ja vaativat tietyn määrän klikkauksia hajotakseen. Joitakin ovia tukkii kivet ja niitä ei voi avata.

Jotkin ovet sisältävät:
  • Palkintoja
  • Wargseja (sudennäköisiä olentoja), jotka toimivat esteinä. Voit joko odottaa ajan kuluvan tai voit suorittaa sen antaman tavoitteen jatkaaksesi.
  • Työkaluja Robyn päivittämiseen

Roby
Roby on pieni ruoan etsimis(?foraging) robotti, joka on kumpanisi tässä tehtävässä saada Ràn. Roby kaivaa ja ruokkii(?forages) jää ovia rikkoen niitä. Roby käyttää energiaa kaivautuakseen ovien läpi.

Kun energiamittari on tyhjänä, voit joko odottaa sen täyttymistä jonkin aikaa tai maksaa täytöstä yhden (1) passin. Akkua täytetään pisteittäin alkaen tahdilla yksi (1) piste per 4 tuntia, ja sen voi päivittää aina yksi (1) piste per 30 minuuttia tahtiin.

Robyn päivitykset
Joistain ovista voit saada työkaluja joilla voit päivittää Robya.

Kun sinulla on viisi (5) työkalua voit päivittää Robyn.
On olemassa kolmen (3) tyyppisiä päivityksiä, riippuen pelaajan strategiasta/suosikkitavasta pelata. Sinun on valittava:
Päivitys A: Lisää akun kapasiteettia (suositeltavaa jos pelaat harvakseltaan)
Päivitys B: Nopeuta akun latautumista
Päivitys C: Lisää jokaisen poran tehoa (klikkaukset)

Robyn voi päivittää van kolme (3) kertaa. Joka kerta kun päivität uudelleen, voit valita kolmesta (3) tarjotusta päivitystyypistä.

Dynamiitti
Jos Robyllä ei ole enää energiaa jälellä, voit käyttää dynamiittejä rikkoaksesi ovia. Yksi (1) Dynamiitti vastaa viittä (5) klikkausta.

Palkinnot


Ylimaallinen

https://www.preprod.equideow.com/media/equideo/image/chevaux/special/300/adulte/ran.png

Ràn on yksi pohjoisen hevosista.

Nosta pohjoisen maiden ylle laskeutunutta huntua voittamalla pisteitä ratsastuslenkeistä Asgardiin, Midgardiin ja Niflheimiin. Valitse lenkkisi tarkkaan!

Kun saat 420(?) pistettä, huntu nousee ja Ràn antaa sinulle palkinnon: Varsan rotua ja väriä, jota sinulla ei vielä ole. Jos sinulla on jo kaikkien rotujen kaikki värit uusi varsa arvotaan pelin kaikista roduista ja väreistä.

Tätä hevosta ei voi myydä.

Video


Muutos

20.2.-18

Tuulihevoset
Tuulihevosen sivulla, tuulen suunta kohdassa, voit nyt nähdä, kuinka paljon pisteitä voit saada yhden tunnin ratsastuksesta riippuen tuulen suunnasta. (tämä on ylimääräinen teksti, jossa kerrotaan, paljonko pisteitä voit saada ennen kuin valitset hevosellesi tuntimäärän ratsastuslenkille.)

Lisäyksiä

Ow'n helioksen säde
20.2.-18

2 uutta taustaa lisätään Ow'n Helioksen säteeseen!
Kuva
Kuva

Vaeltajan henki
Lisätty samana päivänä kuin uudet taustat?

Uudet vaeltajat tulevat vierailulle.
Viimeisimmät Vaeltavat hevoset (Ympäristö) lisätään Vaeltajan henkeen.

Kommentit