Vaellus

Olen vielläkin flunssan kourussa joten käännös voi olla mitä on. Pää ei pelittänyt yhtään.

Tapahtuma

5.4. - 23.4.-18

Islannin patikkaretki

Otamme sinut mukaan pitkälle ratsastukselle läpi Islannin tässä uudessa tapahtumassa, jossa saatat törmätä Lunneihin ja muihin esteisiin…

Tämä tapahtuma on Ranskalaisen korttipelin innoittama ja periaate on liikkua eteenpäin ja välttää esteitä käyttämällä kortteja päästäksesi määränpäähän Ylimaallisen hevosen kanssa.

Miten tämä toimii

Pelaajalla on pelinappula laudalla ja hänen on siirryttävä eteenpäin, kerätä lahjoja ja siirtää esteitä käyttämällä tiettyjä kortteja. Laudalla on kolme kaistaa ja voit aina nähdä 3 ruutua eteenpäin. 1 ruutu = 1 kilometri.

Kortit
Pelaajalla on 5 satunnaisen kortin pakka. Käyttääksesi kortin ja liikkuaksesi, pelaajan pitää käyttää poletti. Kun pelaaja käyttää yhden kortin, uusi satunnainen lisätään pakkaan. Jos pelaaja on jumissa, he voivat saada uuden setin kortteja. Tämä päivitys on ilmainen päivän ensimmäisen kerran, sen jälkeen se maksaa 1 passin.

Peli aina korostaa mitä kortteja voit käyttää sijainnissasi (muut ovat harmaina).

Liiku eteenpäin, 1, 2 tai 3 kilometriä (Huomaa: Jos laudalla on 1 kilometrin jälkeen este, mutta sinulle on vain x2 tai x3 kortteja, voit liikkua eteenpäin 1 km, mutta sen jälkeen pysähdyt ja ylimenevät kilometrit menetetään).

Vaihto -kortti: Tätä korttia voidaan käyttää kaistan vaihtamiseen ja se on erittäin hyödyllinen jos sinulla ei ole vaadittavaa vastakorttia tai olet kiinnostunut toisella kaistalla olevasta lahjasta.
Huomaa: liikut vain sivuttain etkä eteenpäin tämän kortin kanssa.

Apuja esteisiin
Kala torjuu Lunnin (häiritsee ruualla)
Pora torjuu kiven (rikkoo sen)
Lentävä hevosenkenkä torjuu esteen (lentää yli)
Tuhma Jokeri torjuu minkä tahansa esteen ja lähettää sen toiselle pelaajalle.
Se lähetetään sattumanvaraisesti jollekulle. Sinä et tiedä kenelle se menee, mutta kuitenkin vastaanottaja näkee keneltä sen sai.

Esteiden lisäksi pelaajat voivat myös kohdata lahjoja ja poletteja laudalla. Pelaajan pitää astua ruutuun kerätäkseen sen sisältämä lahja. (Sinun ei tarvitse pysähtyä siihen, vaan kävely sen läpi on tarpeeksi jos käytät x2 tai x3 kortteja).

Jos pelaaja on jumissa (ei käytettäviä kortteja) he saavat uuden setin kortteja. Tämä päivitys on ilmainen päivän ensimmäisen kerran, sen jälkeen se maksaa 1 passin. Uuden sarjan kortit ovat satunnaisia, mutta pelaajan pitäisi saada ainakin yksi, jota he voivat käyttää seuraavassa siirtymässä.

Poletit
Poletteja voi saada monilla tavoin:
  • Päivän ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä (5/päivä)
  • Ratsastuslenkeistä (5/pv)
  • Osallistumalla kilpailuihin
  • Laudalta
  • Täyttämällä Kokoelman
  • Ostamalla passeilla

Tarkastuspiste
On 10 tarkistuspistettä (jotka voi myös laskea tasoina), joissa on erityisiä lahjoja: yksi jokaisessa ruudussa. Kun ohitat Tarkastuspisteen, pelaaja voi valita kolmesta tarkastuspisteen lahjoista, jotka on aseteltu ruutuun jokaiselle kaistalle. Jos he haluavat enemän lahjoja he joutuvat käyttämään Vaihto –korttin. Kun ohitat viimeisen tarkastuspisteen voitat Ylimaallisen Tyr, pääpotin.

Kokoelmat: Korteista on kokoelmia ja saat Poletteja kun suoritat ne.

Mobiiliversio: Tapahtuma toimii mobiilissa.

Viikonlopputarjous

Poletti pakkaus



Palkinnot


Ylimaallinen

https://www.preprod.howrse.com/media/equideo/image/chevaux/special/300/adulte/tyr.png

Týr on yksi pohjoisen hevosista.

Nosta pohjoisen maiden ylle laskeutunutta huntua voittamalla pisteitä ratsastuslenkeistä Asgardiin, Midgardiin ja Niflheimiin. Valitse lenkkisi tarkkaan!

Kun saat 1200 pistettä, huntu nousee ja Týr antaa sinulle palkinnon: Themiksen vaaka

Tätä hevosta ei voi myydä.

Video


Korjaus

Maasto- ja Estreratsastus kilpailuitten ohjelmointivirheen korjaus
Ohjelmointivirheen korjaus Maasto- ja Esteratsastus kilpailuihin: nyt hevoset, joilla on oikea määrä energiaa, voivat aina ottaa osaa kilpailuun.


Lisäys

Kiinalaisille hevosille oma sivu.

Ow’n Helioksen säde
Kuva
Kuva

Kommentit