Joulunajan tarjouspaketit

Nämä tekevät tänä vuonna jälleen paluun. Hinnat eivät sitten välttämättä pidä paikkaansa koska viime vuoden hinnat, eikä välttämättä sisällötkään koska vain pakkauksien kuvat tiedossa. Kaikki siis otettu viime vuoden paketeista, mutta noissa ei paljoa ole kyllä ollut muutoksia.

Pistän jokaisen pakkauksen omaan spoileriinsa ja samaan spoileriin laitan myös kyseisestä paketista saatavan legendaarisen hevosen ja mikä sen  nimi on ja mihin ryhmään se kuuluu.

Paketit menevät halvimmasta kalleimpaan.

EDIT 21.11.-18: Unohdin näköjään laittaa linkit testiserverin kuviin kuvien yhteyteen. Ne on nyt lisätty. ^^'

Myynnissä: 21.12.-18 - 6.1.-19

Pieni pakkaus
36€
Kuva
2 000 passia
Falacorne (oma valintainen)
100x Ikääntymispiste
500 000 equusta
Kuva
Tämän kaverin kerkesinkin jo esitellä edellisessä postauksessa, mutta osa sitä ei varmaan ole nähnyt koska lisätty myöhemmin. Nimeä sillä ei vielä ole. Малыш on sen nimi.

Onnenpäivän pakkaus
60€
Kuva
5x Titaanin haaste
5x Runsaudensarvi
5x Kultainen huopa
Kimeeri Lumipöllö
Vip (2kk)
1 000 passia
Kuva


Olympiapakkaus
100€
Kuva
8 000 passia
Grane (satunnainen)
Valitsemasi Myyttinen hevonen, joista voi valita uuden Myyttisen hevosen Hippalectryon
200x Ikääntymispiste
1 000 000 equusta
Kuva


Äärimmäinen pakkaus
180€
Kuva
Sisältää kaikken edellä mainittujen pakettien sisällöt.

Pistän tänne loppuun vähän infoa jouluun liittyen ja tähän blogiin.

Alkuun mitä tultu kyselemään taas kerran:
Joulukalenteri

Ne on olleet sellaisia floppeja joten en siihen taaskaan ryhdy, mutta jos kiinnostaa Schleich Joulukalenterien avaus, niin avaan vuoden 2017 ja vuoden 2018 kalenterit ja laitan kuvat tuonne toisen blogini puolelle.

Blogitekstinä kerran viikkossa päivittelen mitä tullut, mutta niille on tulossa omat sivut mihin laitan päivittäin kuvat (joten voit avata luukun päivässä!). Valmistelut ovat vielä kesken joten en laita Joulukalenterin sivulle vielä linkkiä. Kirjoitan tähän postaukseen oikein isolla milloin sivu on auki ja jommalle kummalle laidalle kuvalinkin. Yritän saada kaiken valmiiksi 25. päivään mennessä.

Joulukalenterien sivu


Ja en tee sellaista arvontakalenteria mitä muut tekevät, koska en jaksaisi sellaista pitää. Katotaan 6.2. jos pitäisin jonkinnäköisen arvonnan jos muistan (jos kiinnostaa muistuttakaa hyvissä ajoin).

Sitten blogia koskeva.

Tänne on kertynyt vuosien varrella kaiken näköistä kuvaa ja tunnistetta.

Joulun tienoilla siivoilen siis blogiani ylimääräisistä kuvista ja tunnisteista, sekä muokkaan tunnisteita yhtenäiseen muotoon. Kuvat joissa ei ole osoitetta sellaisen saavat, sekä vaihdan kuvien osoitteita testiserveristä ihan viralliseen serveriin (koska jotkin osoitteet eivät enää toimi, yllätys, yllätys).

Eli jos blogini on jossain vaiheessa suljettu, niin voi johtua ihan tuosta siivoamisesta. Tai sitten olen onnistunut jotain möhlimään niin pahasti että koko sivusto ihan sekaisin. x)

Ja toi uusi esine?
Siitä ei ole ollut millään serverillä mainintaa etukäteen. Olen mennyt kuukauden takaperin Spoiler Zoneilla Kansainvälisen ja Ranskan serverin puolilla ja ei mitään. Joko silmät harittaa tai olen oikeassa ja se on tullut kaikille yllätyksenä.

Kommentit