Kommentointi käytössä!



Eli otin kommentoinnin käyttöön (rekisteröidyille käyttäjille, jos ei ole sopivaa tunnusta saati halua sellaista tehdä niin Vieraskirja ei sellaista tarvii :) ). Voitte kiittää asiasta Mikkoa ja myy94:ä. Mutta koska SuntTuubissa oli ”pari”  häirikköä niin tässä säännöt (joo kopsasin Howrsesta, mutta mitä siitä?):
  • Ei loukkauksia tai töykeitä sanoja
  • Ei provokaatiota, irvailua tai aggressiivista käytöstä
  • Ei kunnianloukkauksia, syytöksiä, kantelua tai häirintää
  • Älä yritä toimia miniylläpitäjän (kirjoitusvirheistä saa tietenkin huomauttaa ja puuttuvista Tärkeistä tiedoista)
  • Älä spämmää (viestin ilmestymiseen saattaa mennä hetki joten odota maltillisesti)
  • Älä mainosta myyntejäsi tai hevosten astutuksia (niille on suunnitteilla ihan oma paikkansa, tai jos satun löytämään sen yhden paika missä itsellänikin oli pari ilmoitusta...)
  • Älä pyydä tai tarjoa mustan pörssin kohteita, passeja tai sivustokäyntejä (melkein sama juttu kuin ylempänä)
Kuin tulee 10 rikettä (vaikka vain yhdeltä henkilöltä) kommentit sulkeutuu tietyksi aikaväliksi (jonka pidän omana tietona houkutuksen välttämiseksi [ja näin ollen minun ei myöskään tarvitse sitä noudattaa :P]). Tämä sen takia, että olen väsynyt lukemaan kuinka se ja se on idiootti ja se kolmas on varas. Varsinkaan, jos teillä ei ole todisteita väitteittenne ohelle.

Että tälläistä tällä kertaa. :)

Kommentit

  1. Tulihan ne sieltä :D Kiitos tästä maininnasta, en enään edes muista mitä sulle sanoin saatikka että olisin sun blogiin päätyny :D

    VastaaPoista
  2. Nyt minulla ei ole tarvetta pyrkiä eduskuntaan tms kun voin vaikuttaa ihan jo blogitasollakin :D Mutta siis tämä bloggerin kommentointi on omaltakin kannaltani paljon mieluisampi vaihtoehto, niin senkin vuoksi jo ehdotin tätä :)

    VastaaPoista
  3. Millon tulee uudesta tapahtumasta tietoa?:) Näköjään se jo käväs suomen serverillä, mutta ilmeisesti oli paljon bugeja joten siks ei sit vielä tullukaan. Olis kiva tietää mitä on tulossa :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
- Älä pyydä tai tarjoa mustan pörssin kohteita, passeja tai sivustokäyntejä
- Älä mainosta myyntejäsi tai hevosten astutuksia
- Ei kunnianloukkauksia, syytöksiä, kantelua tai häirintää
- Ei provokaatiota, irvailua tai aggressiivista käytöstä
- Ei loukkauksia tai töykeitä sanoja

'Ei Howrseen liittyviä viestejä' (esim. blogin pitäjän hevosten ruinaamista, esineiden ruinaamista tai käskyjä toimintatapojen muutoksista). Ne kuuluvat Howrsen yksityisviesteihin (jos et uskalla sitä kautta, jätä kokonaan sanomatta).

Kysyä saa jos ei ymmärrä. :)

Kommentti tulee näkyviin kunhan sen Julkaisen. Kannattaa huomioida ettei Google enää lähetä sähköpostiviestiä uusista kommenteista, joten saan ne tietooni vasta kun menen katsomaan blogini kommentti -sivua. :/