Pari faktaa ennen kuin aloitamme täällä.

1. Kommenteja en ota käyttöön sillä näillä näkyvin en voi estää tiettyjä IP -osoitteita kirjoittelemasta... Vieraskirja siis pysyy SunTuubi -sivuilla toiminnassa. Ja tietenkin saa Howrsen y-viestien kautta ottaa yhteyttä. Siitäs saat muita haukkuva IP 83.145.237.176 (älä sure, sillä itse en ole onnistunut onkimaan muuta kuin Internetti tarjoajasi ton perusteella, mutta sekin on tarpeeksi mm. poliiseille...)

2. SunTuubi sivuilla olleet adressit ovat voimassa myös täällä. Kyselyitä tulen varmaan tekemään, jos niitä pystyy laittamaan blogi -teksteihin. Pitäähän minun tietää mihin päin tätä vien. ;)

3. Ajattelin kokeilla tehdä (lue: säheltää) kuva-linki-systeemi-jonkun esittelyihinne laitettavaksi. Ei se tietenkään pakko oo laittaa (jos siis onnistun edes tekemään), mutta kivaahan se olisi (kai?).

SunTuubi sivujen blogia päivittelen viellä vuoden loppuun asti, jonka jälkeen jätän sen elämään omaa elämäänsä sen osilta (jätän kumminkin olemaan jotta voi muistella menneitä tapahtumia).

Sivujen ulkoasu on kopioitu suoraan SunTuubista, mutta suunnitteilla on (jo) uusi kansikuva (silläkö nimellä te tota yläkuvaa kutsutte, vai?). Sen toteutus jää varmaan marras-joulukuun vaihteeseen sillä silloin vaihtuu lukkari paljon iisimmäksi. Näillä näkymin menisi näin: Ma 11-15, Ti 11-14, Ke 8-12, To 8-14 ja Pe 9-12. Nyt jotkut ovat, että epistä, mutta onko teillä ollut koko alkuvuosi jokaisessa (lue: kahdessa) lukkarissa kahta päivää jolloin menette klo 8 ja pääsette klo 16? Ei? Niimpä.

Voisin jaaritella keskimääräisistä viikko opetustunneista teille vaikka koko yön, mutta teitä ei varmaan kiinnosta ja ei olisi tervettä valvoilla montaa yötä putkeen. (Jos jotain kiinnostaa niin yläasteella ja sen jälkeisissä opinnoissa on keskimääräisesti 27 tuntia/viikko [ainakin Saimaan ammattiopisto Sampossa]. Itselläni paukkunut lähemmäs 37 tuntia/viikko...)