Gypsen uusi kuva

Niin kuin 10. heinäkuuta kerroin niin Gypse liittyy Jalokivihevosiin ja näin ollen saa uuden kuvan.

Nyt se kuva on sitten julkaistu ja Gypse tulee näyttämään tältä:
Oma mielipiteeni on se, että edellinen on paljon parempi. Eihän saman näköistä ylimaallista ollut. Vaikkakin sen nykyinen kuva onkin vähän karu muihin verrattuna.
Mitä mieltä te olette tästä muutoksesta? Parempaan vain huonompaan suuntaan?

Kommentit

  1. Itse vähän ihmettelen että miksi täytyy/täytyi muuttaa sen ulkonäkyä.
    Ja sehän on sinänsä huono juttu, koska joillain Gypseillä on helioksen säteet.. Sinne meni sitten tuhraa aikaa sommitella se siihen :/

    - omena123

    VastaaPoista
  2. Isopupu/ espanjan servulla Ruu2000:

    Uusi Gypse ei ole niin omaperäinen mutta aidomman hevosen näköin kumminki. Kyllä vanhaa Gypseä tietyssä mielessä tulee ikävä </3

    VastaaPoista
  3. Uusi Gypse on aivan mahtava! Tuolle vanhalle kuvalle oli vaikea löytää sopivaa taustaa taustauudistuksen jälkeen, joka näyttäisi kivalta kuvan värimaailman kanssa.
    - Lupinia

    VastaaPoista
  4. Kansainvälisellä näytti, että uusi Gypse saisi myös uuden nimen, Gypsum.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ei ole varmaa, koska eräs pelaaja käänsi kuvan tekstit, joka on tuolle 10. heinäkuuta julkaissussa postauksessa, Google Kääntäjällä. Samalla hän tuli hölmöyksissään kääntäneeksi Gypsen nimen, joka on ranskaa ja tarkoittaa Kipsiä (englanniksi Gypsum).

      Aika moni alkoi uskomaan, että tulee uusi ylimaallinen ja nyt ihmiset sitten puhuvat Gypseistä ja Gypsumeistä. Mutta ken tietää. Ehkä Owlient päättää tehdä sille saman kuin kaikille muillekkin ylimaallisille (kääntää nimet servun kieleen) tai ei.

      En kyllä itse nää järkeä, sillä onhan Gypsen nimi ollut toi jo vuodesta 2010 lähtien ja onhan sen kuva jo kertaalleen päivitetty (eka oli ilman meritähtiä), joten miksi sitä nimeä ei ole silloin muutettu?

      Mutta huomennahan se nähää. >:)

      Poista
  5. Itse olen vakaasti päättänyt vastustaa suurinta osaa Howrsen uudistuksista, ihan vain koska en pidä niistä, eikä tämä tee poikkeusta. Jalokivihevosia on muutenkin jo vaikka kuinka, ja Gypse oli tosiaan ylimaallisten joukossa ainutlaatuinen. En totta puhuen ole enää muutamiin kuukausiin pysynyt mukana siitä, kuinka monta jalokivihevosta on - Onyksin, Ametistin ja Meripihkan kohdalla alkoi hieman häiritsemään.
    Itselläni ei ole mitään kokemusta Gypsen asettelusta Helioksen säteen taustaan, joten siihen en ota kantaa, mutta olen sitä mieltä että vanha kuva oli parempi. Etsin kuvan Gypsen ensimmäisestä versiosta, ja minusta sekin olisi ollut oikein kelvollinen, ja kun sitä kerran jo muokattiin, ei sitä minusta enää olisi tarvinnut muuttaa.
    Eipä tässä voi muuta kuin odottaa kauhulla huomista. :P

    -namiponi

    VastaaPoista
  6. Vanha oli parempi. Eihän Gypse mikään jalokivihevonen ole!
    - Wendy333

    VastaaPoista
  7. Vanha kuva oli paljon paljon paljon parempi!
    Ennen Gypse oli jollain tavalla erikoinen, nyt vain yksi tylsistä jalokivihevosista ja sen kuvakin on hirveän tylsä ja karu...

    VastaaPoista
  8. Ehdottomasti vanha ihana Gypse oli parempi.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
- Älä pyydä tai tarjoa mustan pörssin kohteita, passeja tai sivustokäyntejä
- Älä mainosta myyntejäsi tai hevosten astutuksia
- Ei kunnianloukkauksia, syytöksiä, kantelua tai häirintää
- Ei provokaatiota, irvailua tai aggressiivista käytöstä
- Ei loukkauksia tai töykeitä sanoja

'Ei Howrseen liittyviä viestejä' (esim. blogin pitäjän hevosten ruinaamista, esineiden ruinaamista tai käskyjä toimintatapojen muutoksista). Ne kuuluvat Howrsen yksityisviesteihin (jos et uskalla sitä kautta, jätä kokonaan sanomatta).

Kysyä saa jos ei ymmärrä. :)

Kommentti tulee näkyviin kunhan sen Julkaisen. Kannattaa huomioida ettei Google enää lähetä sähköpostiviestiä uusista kommenteista, joten saan ne tietooni vasta kun menen katsomaan blogini kommentti -sivua. :/