Uudistuksia

Tämän muutoksen testaus on alkanut Italian, Bulgarian ja Tšekin servereillä kuukauden alussa. Ei siis testiservereillä vaan ihan perus.

Tämä muutos (jos tulee tapahtumaan) tapahtunee ensi vuoden puolella. Ylläpito ilmoittaa oletettavasti hyvissä ajoin ennen muutosta.

Ekassa spoilerissa koko muutos kuvineen (mitä ylläpito siitä tiedottanut), toisessa ylimaallinen (myös jotain ensimmäisessä ja kolmannessa kuvia) ja kolmannessa sitten omaa mielipidettäni ja selityksiä erinäisistä kohdista (*).

16.2.-17 Kuuleman mukaan löytyy nyt myös Venäjän serveriltä.

17.4.-17 Lue lisää kolmannesta Spoilerista.

19.10.-18 Tämä ei ole enää testauksessa noilla servereillä vaan niihin on tehty uusi järjestelmä. Voit lukea siitä lisää TÄSTÄ

Hei kaikki,
Haluamme ilmoittaa että ”Uutteran pelaajan passi” ja järjestelmä, jolla saat tilillesi passin lähettämällä hevosen taivaaseen tulevat muuttumaa. Ei siis ole mahdollista saada hyvitystä taivaaseen lähetetyistä hevosista.

Kuitenkin uusi tapa saada passeja on helpompi (EI OLE*): nykyinen järjestelmä korvataan laajennetulla versiolla ”Uutteran pelaajan passista”, koska haluamme palkita säännöllisesti, aktiivisia ja uskollisia pelaajia. Enää ei tarvitse ikäännyttää hevosia 30 vuotiaiksi saadaksesi passeja, sinun pitää vain pelata säännöllisesti. Saat 1 passin 3 päivän välein jos olet ollut pelissä tarpeeksi aktiivinen.

Lisää yksityiskohtia uudesta järjestelmästä:
“Uutteran pelaajan passi”: “UPP” avulla pelaaja ansaitsee pisteitä pelaamalla Howrsea. Tämä tarkoittaa että pelaajat palkitaan aktiivisesta osallistumisesta peliin.

Miten se toimii: Löydät “UPP” järjestelmän passi sivun Ilmainen – välilehdeltä. Mittaria täytetään sen mukaan mitä teet pelin aikana. Enintään pisteitä voi saada päivässä 10 ja yhteensä 30 pistettä. Pelaamalla ’oikein’*, näet miten mittari alkaa vähitellen täyttyä. Kun se on täynnä, mene passi –sivulle ja pelaa mini-peliä* mikä antaa sinulle ilmaisen passin. Saat passin kunhan onnistuneesti suoritat mini-pelin. Joe epäonnistut, voit pelata sitä uudestaan ja uudestaan niin kauan kunnes onnistut.

Vaatimukset pääsyyn: 
  • Sinulla täytyy olla vahvistettu sähköpostiosoite
  • Vähintään 30 päivää jäsenyyttä

Hanki ilmainen passisi mahdollisimman pian mittarin täyttymisestä aloittaaksesi pisteiden kerääminen uudelleen.

Jos et kirjaudu peliin tai olet epäaktiivinen (et tee mitään pelissä), mittari ei täyty. Täyttämällä mittaria 10 pisteellä päivässä, saat passin kolmannen päivän lopussa. Jos et tee tarpeeksi toimintoja saadaksesi 10 pistettä, saat vähemmän. Esimerkiksi, 2 pistettä ensimmäisenä päivänä, 9 pistettä seuraavana. Tämä tarkoittaa että kokonaisuudessa sinulla on 12 pistettä.

Mittarin täyttäminen jaetun tilin kautta ei ole mahdollista. Mitä pitää tehdä pelissä päivän aikana pysyy salaisuutena (jotain listaa alempana).

Hevosten taivaaseen lähettäminen: Pidä vanhat hevosesi! Niiden avulla voit saada Yggdrasil (uusi ylimaallinen) ja auttaa häntä kasvamaan ja sijoittumaan uudella listalla. Kaiken lisäksi se toimii kaikilla yli 25 vuotiailla hevosilla.


Yggdrasil: Kun lähetät 10 yli 25 vuotiasta hevosta taivaaseen, saat Yggdrasilin. Lisätietoa alempana.

Uusi sijoituslista: Hevoskasvattajien listoihin lisätään uusia listoja:
  • Taivaaseen lähetettyjen hevosten määrä kuukaudessa: Tämä lista perustuu kuukauden aikana taivaaseen lähetettyjen kaiken ikäisten hevosten määrään, jotka on lähetetty taivaaseen sen kuukauden ensimmäisen päivän jälkeen.
  • Taivaaseen lähetetyt vanhempien hevosten määrä kuukaudessa: Tämä lista perustuu taas yli 25 vuotiaisiin hevosiin jotka lähetetään taivaaseen sen kuun ensimmäisen päivän jälkeen.
  • Turvasatamaan myytyjen hevosten määrä kuukaudessa: Tämä lista perustuu taasen kaiken ikäisiin hevosiin jotka on myyty turvasatamaan sen kuukauden ensimmäisen päivän jälkeen. Joten olkaa valmiina muuttamaan strategioitanne!

Pyritkö tekemään Yggdrasillin, yritätkö sijoittua hyvin uusilla listoilla vai myytkö vanhat hevosesi? 

Yggdrasil


Hei
Ilmoitimme jo, että passi hevosten järjestelmä päivittyy.

Nyt esittelemme teille uuden ylimaallisen nimeltään Yggdrasil.

Yggdrasil on uusi ylimaallinen. Saat hänet lähettämällä 10 hevosta, yli 25 vuotiaita, taivaaseen. Ainoa toimi jota voit hänen kanssaan tehdä on hankkia hänelle lisää vuosirenkaita tehdäksesi hänestä vanhemman. Jokaista rengasta vasten hän vanhenee 1 vuoden.

Jokaisesta hevosesta jonka lähetät taivaaseen, joka on vanhempi kuin 25 vuotta, saat yhden vuosirenkaan. Vähitellen häntä ikäännyttämällä hänen ulkonäkönsä muuttuu. Kun hänen ulkonäkönsä muuttuu, pääset käsiksi valokuva-albumiin, josta näet hänen kaikki ulkonäkönsä jotka olet avannut.

Sinulla on mahdollisuus jokaisen päivän ensimmäisen käynnin yhteydessä saada siemen, jolla voit saada 10 vuosirengasta lähettämällä yli 25 vuotiaan taivaaseen.

Ekana selitykset merkinnöille:
”Kuitenkin uusi tapa saada passeja on helpompi (EI OLE*)”
Miksi ei ole?
Tällä hetkellä 10 pistettä päivässä on ainakin omalla kohdallani naurettavan helppo saada. Hoidan vain Villit ja ylimaalliset sekä onnittelen muutamia pelaajia ja se oli siinä.

Mitä olen ihmisten kanssa jutellut jotka tuohon testaukseen joutuivat niin 10 pistettä tuntuu mahdottomalta saada (lue: 17.4.-17 lisätty kohta). Teet kaikki toiminnot mitä keksit pelissä tekeväsi ja pistesaldo on 5 pisteen luokkaa. Kaiken hyvän lisäksi toiminnot joilla noita pisteitä saa vaihtelevat päivittäin joten ohjeitten tekeminen on mahdotonta…

16.2.-17 Ylläpito on kuulemma tietoinen pisteiden saamisongelmasta ja sitä muokkaavat. Katsotaan mihin suuntaan menee.

22.3.-17 Kuuleman mukaan mennyt vieläkin vaikeammaksi ja Venäjän serverillä ylläpito sulkenut aiheen missä pystyi antamaan palautetta muutoksesta.

17.4.-17 Ylläpito kuulemani mukaan on löytänyt ongelman, jonka takia 10 pisteen saaminen oli mahdotonta. Ylläpito sen korjasi ja nyt pelaajat ovat alkaneet saada 10 pistettä per päivä. Mutta seuraan vielä muuttuuko taas hankalammaksi.

pelaa mini-peliä*
Mini-pelit eivät edelleenkään toimi mobiilissa eikä tableteilla. Eli jos et omista tietokonetta saati sinulle ei ole minkäänlaista pääsyä sellaiselle voit melkeinkö heittää hyvästit passeille tai mielenterveydellesi.

Tiedä sitten uuden mobiiliversion kanssa miten sen kanssa noi mini-pelit toimii, mutta sen näkee vasta sitten kun se julkaistaan.

Pelaamalla ’oikein’*,
Miten ylläpito voi määritellä oikein pelaamisen? Ei mitenkään. Joillekin pelaaminen on vain hevoskeskuksen hoitamista, toisille vain hevosten hoitamista.

Jos pelaajalla ei ole aikaa muuhun kuin keskuksen hoitoon? Noh harmi hänelle, vinguta korttia että saat passeja tai toivo että saatava piste määrä on sen verta suuri jotta saat kuukaudessa edes sen 5 passia.

Omaan löpinääni:
Vaikka tämä uudistus vaikuttaa joidenkin mielestä hyvältä, niin se ei ole sitä. Ylle olenkin jo jotain syitä laitellut.

Lisäksi kuukaudessa saatava passi määrä putoaa sieltä yli 31 passista siihen noin 10 passiin. Tietenkään aloittelijoilla ei ole resursseja tuohon 31 passiin/kk, eikä välttämättä 11 passiin/kk.

Mutta miten aloittelijat saavat sitten sen 10 pistettä päivässä kun konkareillakin on ongelmia siinä? Ja auta armias jos et kerkeä yhtenä päivänä kuin käymään kirjautumassa! Sinne meni se 3 päivän välein saatavuus. Heti kun elämässäsi tapahtuu jotain ettet kerkeä pelaamaan, niin Owlient lyö vasten kasvoja, koska et ole ’aktiivinen’ pelaaja.

Tuleehan tuosta uudistuksesta uusi kiva ylimaallinen, jonka kuka tahansa voi saada, mutta tiedättekö mitä? Sillä kaverilla ei oikeasti tee yhtään mitään. Voit tosiaan kerätä siihen niitä vuosirenkaita ja yrittää sen kanssa piistä tuloslistoille ja siinä se. Et saa mitään palkintoa siltä vaikka hankkisit sille sen 1000 vuosirengasta.

Tietenkin ylläpito voi sitä muokata vielä mihin suuntaan tahansa mutta tässä vaiheessa se on turhake. Ja jotkut pitävä Falabelloja turhakkeina. Niistä on sentäs enemmän hyötyä kuin tästä Yggdrasillista!

Yggdrasilillä on näillä näkyvin ainakin 12 eri kuvaa, tässä lista kaikista:

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12


Miten yli 31 passia kuussa:
Howrsen pelituki kasvattajan opas 1.7 Passit:
Uutteran pelaajan passi
  • ” kun olet viettänyt 30 päivää Howrse-sivustolla, voit ansaita 1 passin 30 päivän välein täyttämällä mittaria, joka täyttyy pelissä tekemiesi asioiden myötä.
  • voit saada passeja laittamalla hevosia myyntiin passeja vastaan, jos ne vain menevät kaupaksi 
  • voit saada passeja lähettämällä yli 30-vuotiaita hevosia taivaaseen, seuraavien sääntöjen mukaisesti: 
    • saat yhden passin jokaisesta taivaaseen lähettämästäsi yli 30-vuotiaasta hevosesta, jos olet saanut tässä kuussa alle 10 passia tällä järjestelmällä
    • sinulla on yksi mahdollisuus kolmesta saada passi, jos sait tässä kuussa 10–29 passia tällä järjestelmällä. Jos et saanut passia, saat loppuajan bonustuotteita.
    • et voita enää muuta, jos olet tässä kuussa jo voittanut 30 passia tällä järjestelmällä”

Ylläpidon kysely ylemmästä uudistuksesta enkuksi:
https://fr.surveymonkey.com/r/PassSurveyEN

Mobiili

18.1.-17
Video sitten sisältää myös materiaalia seuraavasta tapahtumasta! Jos et halua nähdä ennen kuin alkaa niin jätä video katsomatta.

Videolla ei ole sitten ääntä koska 1) Puhelimessa ei riitä tehot sekä kuvan että äänen nauhottamiseen, 2) Ei ollut mitään muuta laitetta millä nauhoittaa ääntä vapaana ja 3) En jaksa näin jälkikäteen mitään löpistä.


Jatkoa edelliselle
Spoilerissa koska paljon kuvia.
Joitain kuvia ihmisille jotka eivät tuota videota halua nyt katsoa (lisää olisi mutta yksitellen lataaminen puhelimelta ei houkuttele):
Etusivu
Aloitussivu
Aloitussivu
Aloitussivu
Aloitussivu
Hevosen sivu
Hevosen sivu
Hevosen sivu
Hevosen sivu
Hevosen sivu
Hevosen sivu
Hevosen hoitaminen
Ratsastustunti ja -lenkit
Kaupan käynti
Kaupan käynti

Yhteisö

Kommentit

  1. Pystyykö vippiä jatkamaan tämän uudistuksen jälkeen eli saako kuukaudessa 10 passia? :d Olen aina tähän asti jatkanut vippiä passihevosista saaduilla 10 passilla, mutta nyt jos se muuttuu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos käyt joka päivä ja saat jokaiselta päivältä sen 10 pistettä niin kyllä. Mutta kuten tuonne jo kirjoittelinkin niin jopa konkareilla, tämän hetkisten tietojeni mukaan, on siinä ongelmia. Konkareilla tarkoitat siis sellaisia useamman vuoden kyseisellä serverillä pelanneita kuten sinä ja minä suomenserverillä.

      Kannattaa muistaa myös ettei helmikuulta saa 10 passia koska kyseisessä kuukaudessa on vain 28/29 päivää.

      Poista
  2. Ehdin jo toivoa ettei tätä passihevosuudistusta tule. Kivasti saanut passihevosilta passin arvoisia esineitä (kyyneleet, salama, pilvet ym.) loppuja 20 passia metsästäessä. Ja tietty bonusesineitäkin tullut siinä samalla. Vanhalla systeemillä ilmaisten passien ja passihevosten antamien passin arvoisten esineiden summa on kuitenkin jo lähemmäs 50 passia. Noiden esineiden saamatta jääminen harmittaa ehkä eniten.

    Ottaakohan Howrse huomioon jo aikaisemmin turvikseen ja taivaaseen lähetettyjä hevosia vai vaan uudet yksilöt?

    -Lupinia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän sitä vielä tiedä kun vasta testauksessa tosiaan Italian, Bulgarian ja Tšekin servereillä. Ja jos tulee niin tuleeko nykyisessä formaatissa.

      Itse en ainakaan usko, että otetaan huomioon muutosta ennen lähetetyt hevoset (niin taivaaseen kuin turvikseen). Listatkin kun on kuukausittaisia kuten esim. Ruusukkeet.

      Poista
  3. Nyt täytyy kyllä sanoa, että meni owlient/howrse ihan liian pitkälle, ei hyvältä näytä jos ja kun toteutuu... tuntuu ettei pelin tekijät tai ylläpitäjät välitä tuon taivaallaista pelaajista vaikka niin väittävät. Oi niitä aikoja suomen servullakin silloin ekana vuonna 2011, jolloin passeja ja muita esineitä sekä ylimaallisia oli muidenkin kuin yber pelaajien mahdollista saada ja helpostikkin vielä...
    rest in peace howrse :(

    -Alesia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pelaajat on järjestelemässä erilaisia kampanjoita passi muutosta vastaan.

      En sitten tiedä järjestääkö kukaan niitä sitten oikeasti. Jonkin näköistä listaa kyllä kampanjoista tulen keräämään jos niitä satun näkemään.

      Poista
  4. Milloin tää uudistus tulisi voimaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luultavasti joskus ens vuoden puolella jos on tullakseen. Kuten alussa sanoin niin ylläpito oletettavasti ilmoittaa muutoksesta hyvissä ajoin. Ainakin kuukausi kaks etukäteen oli Italian, Bulgarian ja Tšekin servereillä siitä ilmoitettu, että tämän kaltainen muutos tulee niille testaukseen.

      Ja kannattaa pitää mielessä, että Uutteran pelaajan passi oli ranskan serverillä testauksessa muistaakseen vuoden verran ennen kuin se lisättiin muille servereille.

      Poista
  5. Oon tuota paasiuudistusta kokeillut Italian serverillä. Hevoia tosin ei ole paljon, mutta kahdella hevosella tuli kaksi pistettä niin kymmenellä tulisi sitten kymmenen kaiken järjen mukaan. Tarvitsee hankkia useampia hevosia niin saisi vähän enemmän tutkittavaa. Mutta ei tuo nyt näillä näkymin vaikuta vaikeammalta kuin aiemminkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos se menisi tuolla logiikalla niin silloin ei olisi vaikeaa, mutta kun se ei mene ainakaan tällä hetkellä.

      Itse suomen serverillä saan 10 pistettä/pv vaan hoitamalla ylimaalliset (25 kpl). Eräs Tšekkiläinen pelaaja hoiti kokeilumielessä omia ylimaallisiaan yhtä monta parina päivänä ja sai vain 3-6 pistettä. Itselläni hevosia on kaiken kaikkiaan 871 ja hänellä puolet vähemmin.

      Ja no lähinnä tossa muutoksessa ärsyttää se kuukaudessa saatavien passien määrä. Sieltä yli 31 passista siihen tuurilla saatavaan 10:n. Eikä parane unohtaa tavaroita mitä saat lähettämällä hevosia taivaaseen jos olet jo lähettänyt sen 10.

      Mutta jollain keinolla pitää ihmisiä saada vinguttamaan korttia.

      Poista
    2. Laita ihmeessä lisää viestiä tänne päin kun saat lisää hevosia hommailtua ja muutosta testattua. Eihän sitä koskaan tiedä mihin suuntaan ylläpito tota lähtee muokkaamaan.

      Poista
  6. Howrsen tapa palkita aktiivisia pelaajia on aika mielenkiintoinen. Palkitaan ne jotka ehtivät olla kotona koko illan, mutta auta armias jos opiskelet päivällä ja teet iltatöitä yöhön asti tai menet kerran lauantaina juhlimaan.

    Tämä ei ole mikään palkinto, vaan rangaistus aktiivisille pelaajille, jotka eivät enää jatkossa täytä "aktiivisen" pelaajan titteliä. Alkaa tuntua, että "aktiivinen pelaaja" on sellainen, joka pelaa Howrsea yhtä säännöllisesti kuin käy koulussa tai töissä.

    Tekstin perusteella olen täysin passiuudistusta vastaan, mutta katsotaan mitä ylläpito sitten virallisesti ja lopullisesti meille heittää.

    VastaaPoista
  7. Siis miten tuo uudistus olisi huono, jos 3 päivän välein saisi passin vain pelaamalla peliä?
    Tai siinä mielessä, että pelistä tulee liian helppo, eikä kukaan enää osta passeja, ja peli menee konkurssiin: mutta useimmat kommentoijista sanovat, että ennen oli helpompaa, kun muutkin kuin hyvät pelaajat saivat helposti kamaa. Mutta eikö passi 3 päivän välein ole aika helppo nakki, vai?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Siis miten tuo uudistus olisi huono, jos 3 päivän välein saisi passin vain pelaamalla peliä?"

      - Kun sitä passia ei saa 3 päivän välein "vain pelaamalla peliä". Kuten postauksessa lukee, jopa kokeneet konkarit ovat ilmoittaneet kuinka mahdotonta on saada 10 pistettä päivässä, jotta saisi passin 3 päivän välein. Eli "pelkkä pelaaminen" ei tunnu riittävän, koska kaikki toiminnot tekemällä ei silti ansaitse tarvittavia pistemääriä.

      Jos menestyneet pelaajat kokevat uuden systeemin hyvin vaikeaksi, voin kuvitella miten turhauttava uudistus tämä on uusille pelaajille tai "peruspelaajille". En tiedä, ehkä tämä uudistus on vain eliittipelaajille tarkoitettu?

      Poista
  8. Osaako kukaan sanoa, ovatko nämä "joka kolmas päivä (hyvällä tuurilla)" ansaittavat passit nukuisiä passeja vai uusia, arvottomia passeja? (Eli onko arvo nykyinen 1 passe vai tuleva nykyisen passin sadasosa?)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi olivat nykyisiä passeja, eli saisi sen 100 uutta passia. Tämä ei kuitenkaan enää ole kyseisillä servereillä (kuopattu idea?) vaan niillä on uusi järjestelmä: https://raendoemtime.blogspot.com/2018/08/italian-serverin-muutos-lopinaa.html

      Kiitos kommentista, niin muistin tämän tiedon lisätä tähän postaukseen. Unohtanut kokonaan tämän olemassaolon. x)

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
- Älä pyydä tai tarjoa mustan pörssin kohteita, passeja tai sivustokäyntejä
- Älä mainosta myyntejäsi tai hevosten astutuksia
- Ei kunnianloukkauksia, syytöksiä, kantelua tai häirintää
- Ei provokaatiota, irvailua tai aggressiivista käytöstä
- Ei loukkauksia tai töykeitä sanoja

'Ei Howrseen liittyviä viestejä' (esim. blogin pitäjän hevosten ruinaamista, esineiden ruinaamista tai käskyjä toimintatapojen muutoksista). Ne kuuluvat Howrsen yksityisviesteihin (jos et uskalla sitä kautta, jätä kokonaan sanomatta).

Kysyä saa jos ei ymmärrä. :)

Kommentti tulee näkyviin kunhan sen Julkaisen. Kannattaa huomioida ettei Google enää lähetä sähköpostiviestiä uusista kommenteista, joten saan ne tietooni vasta kun menen katsomaan blogini kommentti -sivua. :/