Italian serverin muutos & Löpinää

Heti alkuun haluan sanoa, että tämä asia mistä tulen kertomaan ei tule suurella todennäköisyydellä tapahtumaan vielä piiiitkäään aikaan suomen serverillä! Jos edes tulee tapahtumaan alkuunkaan.

Eli jos ei vielä niitä piruja nosteta seinille ja pelotella turhaan muita pelaajia. Ylläpito ilmoittaa kyllä yksityisviestillä kun on tapahtumassa.

Tätä ennen kannattaa tutustua vuonna 2016 marraskuussa kirjoittamaani postaukseen, jossa kerroin Italian, Tšekin ja Bulgarian (ja vähän jälkikäteen Venäjän) servereittä koskevasta muutoksesta. Tämä sitten muuttaa hivenen sitä, mitä silloin kirjoitin.

Tämä koskee tällä hetkellä omien tietojeni mukaan vain Italian serveriä noista neljästä (kaikilla neljällä tili). Spoiler Zoneilla ei saa enää keskustella muusta kuin sen serverin testauksessa olevista asioista niin ei ole ainakaan minulle kantautunut, että muitakin servereitä olisi joutunut tämän testauksen hampaisiin. Jos joku tietää paremmin, niin jos viitsisi hihkaista.

Edit 3.9.-18: Se on tullut jossain vaiheessa noille kaikille neljälle serverille (Italia, Tšekki, Bulgaria ja Venäjä).

Ihmiset voivat halutessaan kommentoida kiinnostaako heitä muiden serverin kuulumiset, vai keskitynkö jatkossa ainoastaan suomen serveriin.

Mutta pitemmittä puheita aletaanpa kertoa mitä Italian serverille kuuluu:
Kaikki muut kuvat näyttävät Chromen kokonaan paitsi yksityisviesti. Siitä tuli mahdotonta lukea jos olisi ollut koko sivu.

Kaikki on lähtenyt liikkeelle tietenkin ylläpidon lähettämistä yksityisviesteistä (lähetetty 25.7.-18):
”Hei,
Jokin aika sitten kysyimme mielipidettäsi mahdollisista muutoksista Yggdrasilliin ja Uutteran pelaajan passin suhteen. Niiden pohjalta olemme toteuttaneet uusia ominaisuuksia.*

Uutteran pelaajan passin poistaminen
Tämä ominaisuus ei todellakaan pitänyt yhteisöstä, joten päätimme poistaa tämän järjestelmän ja korvata sen uudella, joka koostuu kahdesta päivittäisestä tavoitteesta joista saa vastineeksi timantteja.

Yggdrasillin uusi toiminto
Vuosirenkaat ja siemenet, joita käytettiin hevosen vanhentamiseen, on poistettu. Nyt Yggdrasil ikääntyy kun lähetät taivaaseen vähintään 25 vuotiaita hevosia.

Tästä eteenpäin saat palkinnot joka kerta, kun Yggdrasil muuttuu. Kun se saavuttaa viimeisen muutoksensa, voit nuorentaa sitä ja käynnistää sen evoluutiokierron uudestaan.

Nämä muutokset tapahtuvat huomenna tästä syystä, huoltokatkoksesta tulee pitkä. Haluamme kertoa teille, että kaikki pisteet jotka on kerätty mittariin, korvataan. Sama Yggdrasille, kaikki siemenet, joita käytetty ikäännyttämiseen muutetaan vuosiksi.

Muistutamme huomisesta huollosta.

Ystävällisin terveisin,
Howrse tiimi”

*Itselläni ei tuolloin tiliä ole ollut joten minulla ei ole käsitystä miten hoidettu tai millaisia vaihtoehtoja ollut.

Mutta tuollainen viesti tuli ennen kuin muutos astui voimaan.

Ja koska Uutteran pelaajan passi on poistettu kokonaan, ainoa tapa saada passeja Italian serverillä on niitä ostaa oikealla rahalla, yhteistyökumppaneiden tarjouksista ja myymällä hevosia. Että eipä oikein itsellänikää tuu löytymään intoa enää pelata, jos noin käy, vaikka korvattiinkin päivittäisillä tehtävillä.

Yggdrasil ei onneksi enää ole niin hyödytön kuten aikaisemmin. Nykyään kun saavutat tietyn vuoden/se muuttaa muotoaan, saat siltä lahjan. Alkupäänlahjat ovat tietenkin huonompia kuin loppupään, mutta niinhän se aina menee.

Ja kuten yksityisviestistä käy ilmi sen voi nollata, mutta ei ole tiedossa voiko noi palkinnot voittaa uusiksi. Tästä ei ole vielä tarkkaa tietoa, koska vanhin Yggdrasil on 11. muutoksessaan.

Ja kuten tuosta samaisesta Yksityisviestistä kävi ilmi, niin Uutteran pelaajan passi on muutettu päivittäisiksi tehtäviksi.

Joka päivä sinulla on 2 tehtävää suoritettavana joiden vaikeus vaihtelee (itselläni pisin putki on 3 päivää joten en tiedä vaikenevatko kun viikko kuluu tuosta enemmän). Jottei putki katkeaisi, sinun pitää suorittaa molemmat päivittäiset tehtävät.

Ja kun olet onnistunut pitämään viikon putken, saat palkinnoksi Runsaudensarven. Noista päivittäisistä tehtävistä saa palkinnoksi yhteensä 3 timanttia (toisesta tehtävästä 1 ja toisesta 2).

Tehtävien laatu on laidasta laitaan, milloin pitää myydä hevonen Turvasatamaan, milloin kouluttaa jotain tiettyä taitoa, milloin pitää puuhata tietyn lajin edustajan kanssa ja milloin saada tietty määrä onnitteluja jne. Että ainakaan omasta mielestäni noi tehtävät eivät ole vaikeita, mutta koska tilini on sen verran uusi (ja en jaksa joka päivä hoidella hevosia, että etenesin), niin osaa tehtävistä en voi suorittaa ihan siitä syystä. Esimerkiksi toi Turvasatamaan myyminen on hankalaa, kun noita hevosia ei ole paljoakaan ylimääräisenä.

Mutta tehtiin heille myös lisäys viimeisimmässä päivityksessä (tuli myös Tšekin, Bulgarian ja Venäjän servereille omien tietojeni mukaan):
Kun meille tapahtui Jaetun hallinnan muutos, niin nämä neljä ainakin saivat myös yhden muun muutoksen. Ja tämä muutos koskee VIP-tilin yhden kuukauden ostoa.

He pystyvät nykyään maksamaan sen timanteilla. Edelleenkin 6 kuukauden osto vaatii passeja mutta tuon kuukauden pystyy ostamaan 100 timantilla (=10 passia).

Että kyllä näköjään ylläpito yrittää. Sitten kun hevosia voisi ostaa niillä samoilla timanteilla...

Mutta joo tämmöinen pikkuinen muutos siellä on tapahtunut.

Ja Löpinä osuus:

Muutan viikoilla 33-34. Viikolla 33 maanantaina ja tiistaina pystyn istuskelemaan tietokoneen ääressä vielä, mutta keskiviikosta (15.8.) lähtien olen sitten vanhalla kämpälläni pakkailemassa. Koska miulla on tosiaan vaan pöytätietokone niin en ota sitä mukaani tilan säästämisen suhteen. Nytkin joudutaan laskemaan, että monellaki ja millä autoilla lähdetään liikenteeseen vai vuokrataanko suosiolla kallis pakettiauto.

Viikon 34 sunnuntaina (26.8.) pitäisi tavarat olla autossa ja matkalla kohti uutta asuntoani. Seuraava viikko menee sitten kyllä järjestellessä ja purkaessa, mutta sentäs minulla on sitten koneeni.

Jos tuolloin tulee jotain käännöshommia, niin pyrin ne tekemään sitten puhelimellani. Tai jos ei onnistu ja menee hermo, teen puhelimella lyhyen yhteenvedon asiasta ja täydennän sitten kun koneelleni pääsen.

Muistutan tästä vielä kunhan ajankohta tulee lähemmäksi.

Kommentit

  1. Itse ainakin tykkään siitä, että kerrot muidenkin servereiden kuulumisia. Niistä voi päätellä miten Howrse todennäköisesti tulee muuttumaan, joten mielestäni olisi tärkeää, että näistä muutoksista kerrotaan, vaikka ne aluksi koskisivatkin vain muutamia servereitä.

    VastaaPoista
  2. Ärsyttää tuo italian servua koskeva juttu :/ koko ajan vaan supistetaan mahdollisuuksia saada ilmaisia passeja. Eihän mikään peli pyöri ilmaiseksi, mut silti ärsyttää D: ja joo, musta on kiva kun kerrot muidenkin servujen jutuista.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
- Älä pyydä tai tarjoa mustan pörssin kohteita, passeja tai sivustokäyntejä
- Älä mainosta myyntejäsi tai hevosten astutuksia
- Ei kunnianloukkauksia, syytöksiä, kantelua tai häirintää
- Ei provokaatiota, irvailua tai aggressiivista käytöstä
- Ei loukkauksia tai töykeitä sanoja

'Ei Howrseen liittyviä viestejä' (esim. blogin pitäjän hevosten ruinaamista, esineiden ruinaamista tai käskyjä toimintatapojen muutoksista). Ne kuuluvat Howrsen yksityisviesteihin (jos et uskalla sitä kautta, jätä kokonaan sanomatta).

Kysyä saa jos ei ymmärrä. :)

Kommentti tulee näkyviin kunhan sen Julkaisen. Kannattaa huomioida ettei Google enää lähetä sähköpostiviestiä uusista kommenteista, joten saan ne tietooni vasta kun menen katsomaan blogini kommentti -sivua. :/