Kaivelua

Testaus: 15. - 24.6.-18

Tapahtuma

28.6. - 16.7.-18

Syrjäinen kaivos (The Insular Mine)


Elementaalikaivosta on muutettu paljon (pelaajien palautteen mukaan) ja on palannut takaisin Syrjäisenä kaivoksena.


Konsepti on sama kuin tavallisesti: Rikkoa värillisten palikoiden ryhmiä ja saada arkkuja. Avaa arkut saadaksesi lahjoja. Saa tarpeeksi arkkuja saadaksesi ylimaallisen.

Miten se toimii?
Ruudukko
Rikkoa värillisten palikoiden ryhmiä saadaksesi arkut putoamaan alas. Ryhmä koostuu vähintään 2 samanvärisestä, sivuistaan koskettavista palikoista. UUTTA – Et tarvitse mitään rikkoaksesi ryhmiä (ei tiettyjä resursseja kuten Elementaalikaivoksessa), tämä on kokonaan poistettu tästä versiosta.

Uusi arkku ilmestyy, kun olet saanut edellisen. UUTTA – Voit nähdä, mistä sarakkeesta se ilmestyy ja jos se on lähellä ilmestyä, kiitos sarakkeen ylälaidassa olevan mittarin osoittimen (mittari täyttyy rikkomiesi ryhmien mukaan).

UUTTA – Enää ei ole päivittäistä ruudukon nollaamista. Jos haluat ruudukon nollata joudut rikkomaan sen kokonaan ”Pommilla” (ilmaiseksi 1/päivä ja sen jälkeen 10 000 equusta).

Arkut
Arkkuja on 3 eri tyyppiä: Puinen, Kultainen ja Kristallinen jotka pitävät sisällään tietyn arvoisia lahjoja harvinaisuusluokan mukaan.

UUTTA – Kun saa arkun ruudukosta, se näytetään Arkku laatikossa. Tässä laatikossa on kolme paikkaa arkuille. Et voi saada enempää arkkuja, kun paikat ovat täynnä.

UUTTA – Arkkujen avaaminen: Sinun pitää odottaa tietty aika avataksesi arkku tai käyttää tehostimia lyhentääksesi odotusaikaa neljällä (4) tunnilla tai käyttää Yleisavainta (Master key) avataksesi  kaikki 3 arkkua samanaikaisesti odottamatta.

Tehosteita voi saada päivittäisen kirjautumisen yhteydessä (2/päivä), löytämällä arkuista, Ostamalla passeilla tai ostamalla erikois pakkauksen erikoistarjouksen aikana.
Yleisavaimen voi ostaa myös kun kaikki kolme paikkaa on täytetty.


Ylimaallinen

Saat ylimaallisen kunhan olet kerännyt tarpeeksi arkkuja. Jokainen saatu arkku täyttää ylimaallismittaria. Mitä harvinaisempi arkku sitä enemmän se mittaria täyttää.

Viikonlopputarjous


Palkinnot

Palkintosivua ei taaskaan ole Se onkin olemassa, mutta ei ollut jostain syystä testauksen alusta lähtien aktiivisena, joten palkinnot on poimittu arkkujen avatessa kun palkinnot pyörivät ruudulla. Joitain palkintoja on useampi kappale arkussa. (Arkkujen kuvat on viimekertaisia)

Puinen arkku
Kannukset, 2** klassinen satula, 2** klassinen suitset, Juoksutusliina, Viides elementti, Hypnosin peite,Putsit, Raippa, Ikääntymispiste, 2** klassinen satulahuopa
Kultainen arkku
Tehoste, Helioksen säde, Zeuksen salama, Filotesin silitys, Runsaudensarvi, Pandoran laatikko, Vintage omena, Medusan veri, Vesikaukalo, 3*** klassinen satula, 3*** klassinen suitset, Rehukaukalo, Traktori, Suihku
Kristallinen arkku
Nyksin pakkaus, Taikahattu, Liten Falabella, Tehoste, Ikääntymispiste, 20 000 equusta, Heran pakkaus, Harmonian pakkaus, Poseidonin pakkaus, 10 000 equusta, Ilmestyskirjan sinetti, 30 000 equusta, 50 000 equusta, Kaksipuolinen medaljonki, Lumottu kurpitsa, Akilleen kantapää, Bonus pakkaus


Ylimaallinen

https://www.preprod.howrse.com/media/equideo/image/chevaux/special/300/adulte/rehua.png

Rehua on yksi maorihevosista.

Rehua omistaa tiki-toteemin, joka on täytettävä mana-energialla.

Jotta voisit täyttää toteemin, sinun on tarkkailtava kolmea kilpikonnanpesää päivässä ja etsittävä niistä kilpikonnanpoikasia:
1 x kilpikonna = 5 kpl manaa
2 x kilpikonna = 20 kpl manaa
3 x kilpikonna = 80 kpl manaa

Kun tikiin on kertynyt 1600 kpl manaa, Rehua antaa sinulle lahjan: 1x Nyksin pakkaus

Tätä hevosta ei voi myydä.

Video

Kommentit