Lomalla!

Suomen testaus: 6. - 15.7.-18

Tapahtuma

19.7. 6.8.-18

Lomailu

Juhla / Karkki tai kepponen tapahtuma on takaisin ja tällä kertaa se vie sinut lomalle! Periaate pysyy samana, mitä muutamia muutoksia on tehty.

Konsepti
Pelaajan luona vierailee lapsia, jotka tarvitsevat tietyt kaksi esinettä mennäkseen lomalle. Pelaajan pitää nämä kaksi esinettä antaa. Mitä enemmän ne sopivat lapsen pyyntöön, sitä enemmän saat tyytyväisyyspisteitä lapselta. Kun sinulla on tarpeeksi tyytyväisyyspisteitä, voitat ylimaallisen.

Muutokset viime kerrasta:
  • Teema (Lentokenttä ja Loma)
  • Tavarat ovat Loma-aiheisia (Aurinkovoide, kamera, jne.)
  • Tyytymättömien lapsien kiroukset on poistettu
  • Tapahtumassa on Huippualennusmyynti, mutta sen aukaisemiseksi pitää suorittaa yhteisön tehtävä
  • Palaajat saavat lisäesineitä suorittamalla kokoelmia
  • Jos pelaaja kirjautuu 6 päivää putkeen, he saavat lisäesineitä tapahtumaan

Ylimaallisen voittaminen
Kerää 7400 tyytyväisyyspistettä voittaaksesi Baldr:n

Kokoelma tekee paluun!

Viikonlopputarjous

Sama pää kesät talvet, niin unohtaa asioita. Pitää tehdä postauksista malli, jonka pohjalta rupian rakentamaan, niin jospa silloin ei unohtaisi asioita...

Palkinnot


Kokoelma

Ylimaallinen

https://gaia.preprod.equideow.com/media/equideo/image/chevaux/special/300/adulte/baldr.png

Baldr on yksi pohjoisen hevosista.

Nosta pohjoisen maiden ylle laskeutunutta huntua voittamalla pisteitä ratsastuslenkeistä Asgardiin, Midgardiin ja Niflheimiin. Valitse lenkkisi tarkkaan!

Kun saat 360 pistettä, huntu nousee ja Baldr antaa sinulle palkinnon:
1 x Musta orkidea

Tätä hevosta ei voi myydä.

Video


Mini-Tapahtuma

6. - 10.8.-18

Vesisota
Vesisota tapahtuma saa tähän versioon täydellisen muodonmuutoksen, etenkin koskien sijoituksia ja palkintoja. Tapahtumassa on edelleenkin Vesipallo UFOja, jotka sisältävät heitettäviä lahjoja.

Kun nappaat nyt UFOn, sinun pitää valita:
Pitääkö lahja ja menettää pisteitä sijoituksessa
VAI
Heittää UFO eteenpäin toiselle pelaajalla (lahjan hylkääminen) ja edistyä sijoituksissa

On tärkeää, että teet valinnan,  jotta voit löytää UFOja uudestaan.

UFOjen sisällöt ovat erilaisia (ja mielenkiintoisempia).

Pisteiden määrä riippuu lahjan arvosta.

Aloitat 0 pisteellä ja laskuri liikkuu valitsemasi valinnan mukaan. Jos vain päätät pitää lahjoja, voit saada negatiivisen pistemäärän.

Kerää niin monta pistettä kuin mahdollista ja nouse sijoituksissa voittaaksesi:

1 - 5: Hevoskotka
5 - 10: Mały ja Kultainen huopa
10 -15: 小さなja Kultainen huopa
15 -50: Kultainen huopa
50 -100: Kultainen omena
100 -200: Akilleen kantapää
200 -500: Meduusan veri
500 ->: Apollonin lyyra

Lahjat UFOista


Muutos

18.7.-18

Uusi Jaettu hallinta Jaettua hallintaa on mukautettu turvallisemmaksi ja helppokäyttöisemmäksi. Ei ole enää mahdollista, että useat pelaajat ovat kirjautuneet samaan tiliin samanaikaisesti.

Kaikki yksityiskohdat selostetaan muutoslogissa.

A. Valtuutetun pelaajan lisääminen – toimii samalla tavalla kuin aikaisemminkin
B. Jaetun hallinnan aktivointi – paljon muutoksia

  • Pelaajan on nyt aktivoitava Jaettu hallinta profiilivalikosta, uloskirjautumisen yhteydessä, jos hän haluavat muiden pelaajien käyttävän tiliään hänen ollessa poissa. 
  • Tämä aktivointi kestää niin kauan kunnes tilin omistaja kirjautuu takaisin sisään ja on toistettava joka kerta kun kirjautuu ulos.
  • Jos pelaaja ei tule takaisin aikaisemmin, aktivointi kestää 30 päivää. Sitten pelaajan on aktivoitava se uudestaan 30 päiväksi.

C. Yhdistäminen toisen pelaajan tiliin – paljon muutoksia

  • Yhdistyminen toisen pelaajan tiliin tapahtuu nyt Tilin jaettu hallinta -sivun kautta https://www.howrse.fi/member/account/?type=partage
    • ”Kuka on antanut sinulle oikeuden käyttää tiliään?” kohdassa pelaajan nimen vieressä on ”Yhdistä” painike jota sinun pitää painaa muodostaaksesi yhteyden
    • Jos se on harmaa, se johtuu joko siitä: Omistaja ei ole aktivoinut Jaettua hallintaa, omistaja tai toinen pelaaja on jo kirjautunut sisään, tai pelaajalla ei ole tarpeeksi karmaa
    • Tällöin tilillä voi olla vain yksi henkilö kerrallaan
    • Tilinomistajalla on etuoikeus, ja kun hän kirjautuu sisään, hän potkaisee jaettua käyttävät ulos

Testiserverin tekstit muutoksesta:

Vielä kopioituna:

Valtuutettu hallinta on muuttunut!

Nauti lomastasi entistä rauhallisemmin mielin!

Muutama vuosi sitten otimme käyttöön tilin jakamisen, jotta muut pelaajat voisivat hoitaa tiliäsi, kun olet itse matkoilla.

Ajan mittaan huomasimme, että pitkiä poissaoloja – kuten lomia – varten luotu ominaisuus on menettänyt tarkoituksensa. Siitä tuli keino, jonka avulla useampi käyttäjä saattoi käyttää samaa tiliä yhtä aikaa.

Siksi päätimme päivittää tilinjakamista turvallisemmaksi ja helpommaksi systeemiksi, jota ei voi käyttää huijaamiseen.

Tässä siis uusi tilinjakamistoiminto.

Valtuutettujen käyttäjien lisääminen
Mikään ei ole muuttunut: voit edelleen lisätä valtuutettuja käyttäjiä tilinjakamissivulta. Voit jakaa tilisi enintään kahden muun käyttäjän kanssa, tai kymmenen, jos sinulla on VIP-tili. Jos olet aktivoinut valtuutetun hallinnan, valtuuttamasi käyttäjät voivat käyttää tiliäsi, kun olet itse matkoilla.

Valtuutetun hallinnan aktivoiminen

Jos haluat antaa toisen pelaajan käyttää tiliäsi, sinun on aktivoitava valtuutettu hallinta tilillesi ennen kuin kirjaudut ulos. Voit aktivoida valtuutetun hallinnan Oma tili -valikosta, uloskirjautumispainikkeen yläpuolelta. Painikkeen klikkaaminen aktivoi valtuutetun hallinnan, jonka jälkeen sinut kirjataan ulos ja siirretään pelin etusivulle.

Aktivointi on voimassa seuraavaan kirjautumiseesi asti, tai 30 päivää. Tämä tarkoittaa, että jos haluat jatkaa valtuutetun hallinnan käyttämistä sen jälkeen, kun olet palannut peliin, sinun on aktivoitava se uudelleen ennen kuin kirjaudut ulos. Ja jos et kirjaudu peliin 30 päivän aikana, sinun on palattava aktivoimaan valtuutettu hallinta uudelleen.


Vinkki: voit aktivoida valtuutetun hallinnan myös mobiililaitteella.

Ystävän tilille kirjautuminen valtuutetun hallinnan kautta
Voit käyttää ystäväsi tiliä valtuutetun hallinnan sivulta. Sinun tarvitsee vain klikata sisäänkirjautumispainiketta ja pääset suoraan ystäväsi tiliin.

Kukaan muu pelaaja ei voi käyttää tiliä samaan aikaan. Tästä syystä ei ole enää mahdollista, että samaa tiliä käyttäisi useampi pelaaja yhtä aikaa. Jos tilin omistaja kirjautuu sisään, kun käytät tiliä, sinut kirjataan ulos, sillä omistajalla on aina etuoikeus omaan tiliinsä.

Jos sisäänkirjautumispainike on harmaa, et voi käyttää tiliä, koska joku toinen käyttää sitä, valtuutettua hallintaa ei ole aktivoitu tai tilillä ei ole tarpeeksi karmapisteitä.

Vinkki: sinulla on oltava enemmän kuin 8 karmaa, jotta voit antaa muiden pelaajien käyttää tiliäsi tai käyttää toisen pelaajan tiliä valtuutetun hallinnan kautta.

Muistutus tilinjakamisen käytöstä
Tilinjakamistoiminnolla voit antaa muiden pelaajien käyttää tiliäsi turvallisesti, kun olet itse poissa, vaikkapa lomalla. Tämä on hyödyllistä, koska näin vierailut, viljelyt ja hevoskeskuksesi karsinoiden kuivikkeiden vaihdot jatkuvat sujuvasti, vaikka olet poissa.

Valtuuttamasi pelaajat saavat rajoitetun pääsyn tiliisi: he voivat hoitaa hevosiasi, mutta he eivät voi poistaa tiliäsi, hevoskeskustasi tai hevoskasvatustilojasi, eivätkä he voi myydä hevosiasi. He voivat kuitenkin käyttää passeja. Tästä syystä ei kannata valtuuttaa tuntemattomia ihmisiä tilisi käyttäjiksi. Olet itse vastuussa kaikesta, mitä valtuuttamasi pelaajat tililläsi tekevät.

Lisäksi tilin jakaminen on ainoa tapa, jolla voit antaa toisen pelaajan käyttää tiliäsi. Tilin salasanan jakaminen on ankarasti kielletty pelin säännöissä.

Lisäys

Sateenkaari ylimaallisille oma sivu


Kimeeri: Sarvikuono
24.8.-18
https://gaia.preprod.equideow.com/media/equideo/image/chevaux/special/300/adulte/chimerique-rhinoceros.png

Ow'n Helioksen säteen uudet maisemat
Kuva
Kuva
Kuva

Kommentit