O-mikuji

Ollut taas kiirettä pari edellistä päivää, niin kääntäminen taas jäänyt. ^^'

Suomen testaus: 15.4., 16. - 21.4.-19

Tapahtuma

25.4. - 13.5.-19

Japanilaiset rauniot
Kuva

Konsepti pysyy samana kuin Jääpalatsi -tapahtumassa viime vuonna. Pelaajat tutkivat japanilaisia raunioita kulkemalla ovista. Tällä kertaa Namazu auttaa pelaajia etenemään huoneesta huoneeseen. Tämän tapahtuman pääpotin, Namazu kumppanin, voi löytää viimeisestä huoneesta.

HUOMAA: Ylimaallinen EI ole pääpottina tässä tapahtumassa, kumppani on. Ylimaallisen voi voittaa Kultaisesta huovasta tapahtuman aikana.

Kuinka tämä toimii?
Pelaajat löytävät itsensä huoneesta jossa on neljä (4) ovea. Namazu auttaa rikkomalla ovet joita pelaaja klikkaa, edetäkseen seuraavaan huoneeseen. Oven avaamiseen tarvittavien klikkausten määrä on merkitty oven alaosaan.

Ovia on useita erilaisia:
  • Ovia joissa on palkinto: Joskus palkinto on oven takana. Kun pelaaja on avannut oven, hän voittaa sen palkinnon!
  • Ovet joissa on Nue-hirviö: Juurti kuten Hukat edellisessä versiossa, Nue on este. Pelaajien pitää odottaan ilmoitettu aika tai suorittaa annettu tehtävä päästäkseen eteenpäin.
  • Ovet joissa on Samurai ylimaallisen sirpaleita
  • Ovet joissa on erikoistarjous: Moninkertaistaa Samurai-sirpaleitten määrän Kultaisessa huovassa.
  • Ovet joissa on kiviä: Niitä ei voi avata.
HUOMAA: Pelaaja voi rikkoa kaikki huoneen ovet voittaakseen esimerkiksi kaikki palkinnot. Pelaajan pitää klikata nuolta edetäkseen seuraavaan huoneeseen, eikä ole mitään keinoa palata takaisin, klikkaa varoen!

Jos pelaaja pääsee tapahtuman loppuun, hän voi mennä takaisin alkuun ja voittaa palkintoja, joita ei vielä ole kerännyt KUITENKIN palkinnot voidaan voittaa vain kerran tässä tapahtumassa. (Tämä koskee myös kumppania)

Namazu
Namazu on olento, joka auttaa pelaajaa läpäisemään huoneet. Hän käyttää energiaa kun hän kaivautuu ovien läpi, joten hänen pitää levätä! Kun hänen energia mittari on tyhjä, pelaaja voi joko odottaa energian palautumista ajan mittaan tai maksaa 95 passia kuudesta (6) latauksesta. Namazun energia täydentyy yhdellä (1) latauksella 3 tunnin välein ja sitä voidaan päivittää täydentymään yhden (1) latauksen yhden tunnin välein.

Parannukset
Namazua voidaan parantaa milloin tahansa klikkaamalla ”Parannus” -painiketta (energia palkissa). Parannus-sivulla pelaaja voi nähdä jokaisen parannuksen ja niiden avautumisen edellytykset.
Kuva

Parannuksia on kolmea tyyppiä, riippuen pelaajan strategiasta/suositusta pelityypistä. Pelaaja voi valita seuraavista:
  • Latausaika - nopeuttaa akun latautumista
  • “Porausvoima” - lisää kunkin poran tehoa (klikkauksia)
  • Akun kapasiteetti - lisää akun kapasiteettia (kätevä jos pelaaja kirjautuu harvemmin)
Namazua voi parantaa kuusi (6) kertaa käyttämällä työkaluja tai passeja: Kussakin päivitystyypissä on mahdollista tehdä kaksi (2) parannusta. Pelaajien pitää päivittää Namazua asteittain.

Pääpotti
Tapahtuman lopussa, viimeisessä huoneessa, pelaajat voittavat Namazu kumppanin kun viimeinen ovi on rikottu. Pääpotti EI SIIS OLE YLIMAALLINEN.

Viikonlopputarjous


Palkinnot


Ylimaallinen

https://www.preprod.howrse.com/media/equideo/image/chevaux/special/300/adulte/samurai.png

Täysin uudesta ylimaallisten sarjasta

Samurai on yksi japanilaisten ylimaallisten sarjasta.

Hän antaa pelaajalle ”Omikuji” -ennustuksia, joka päivä herätessään.

Valitse yksi niistä ja voita yksi palkinto seuraavista:
1x Khronoksen ajastin
Toinen yllätys

Tätä hevosta ei voi myydä.
Voit parantaa sen taitoja passeilla.

Uusi ylimaallisten sarja

Kuva

Japanilaiset hevoset ovat ylimaallisia hevosia. Jokaista hevosta inspiroi Japanilaisten perinteiden elementit.

Joka päivä, valitse yksi ”Omikuji” -ennustuksista mitä he antavat ja löydä palkinto palkinto.
Pohjinmaisimpana

Uusi kumppani

https://www.preprod.howrse.com/media/equideo/image/produits/200/compagnon-namazu.png

Namazu antaa +10 Esteratsastukseen

Video


Muutos

Lisätty myöhemmin

24.4.-19   Ylimaallisen sirpaleet
Ylimaallisen sirpaleet korvaavat ylimaallisen pölyn: Haluamme yksinkertaistaa ja parantaa järjestelmää epäonnisille pelaajille.

Kun Erikoishevonen piileskelee Onni-esineessä, hän tuo mukanaan ylimaallisen sirpaleita. Jos pelaajalla ei ole tuuria voittaa erikoishevosta ensimmäisellä kokeilulla, hän saa tämän erikoisen hevosen sirpaleita.

Pelaajan pitää kerätä 1 000 ylimaallisen sirpaletta voittaakseen tämän erikoishevosen. Jokaisella erikoishevosella on omat sirpaleet. Kun erikoishevonen on Onni esineessä, pelaajat voittavat vain tämän erikoishevosen sirpaleita.

UUTTA: Sirpaleet säilyvät!
Kuva
Pelaajien etenemistä sirpaleiden mittarissa ei enää nollata.  He pitävät heidän erikoishevosen sirpaleensa, vaikka haluttu hevonen ei ole enää Onni-esineessä. Pelaajat voivat jatkaa etenemistä, koska mittari on koskematon, kun kyseinen erikoishevonen on uudelleen Onni-esineessä (missä tahansa niistä). 

Erikoishevosen sirpaleet menevät mittariin, jonka pelaajat voivat nähdä erikoishevosen nimen alla sen erikoishevosen sivulla (Saavutukset > Erikoishevoset ja sieltä sitten sen sarjan sivu?)

UUTTA: Pelaajat voivat suorittaa mittareita niin paljon kun haluavat Tästä lähtien, pelaajat voivat täyttää mittarin uudestaan ja uudestaan. Silloinkin kun he ovat jo voittanut erikoishevosen Onni-esineestä.

Kun pelaaja saa kerättyä 1 000 erikoishevosen sirpaletta, hän saa liittyvä erikoishevosen ja mittari palautuu takaisin alkuun (ei koskaan 0, muutama sirpale aina pysyy).

Kun pelaaja voittaa erikoishevosen Onni-esineestä, mittari myös menee takaisin alkuun (edelleenkin ei koskaan tasan 0:n, muutama sirpale jää).

Muutoslogi



Toinen muutoslogi


Kuva tästä muutoksesta

Lisäys

3.5.-19
Kimeeri: Kettu
https://gaia.preprod.equideow.com/media/equideo/image/chevaux/special/300/adulte/chimerique-renard.png

25.4.-19
Ow’n Helioksen säde
Kuva
Kuva

Kommentit

  1. Hienon näköinen tuo uusi ylimaallinen, mietinkin että koska japanilaisista jumalista tulee ylimaallisia kun kiinalaisistakin on jo (niitä saisi tulla lisää).

    Ja tuo kettukimeeri on älyttömän suloinen! Sutta odotellessa~

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
- Älä pyydä tai tarjoa mustan pörssin kohteita, passeja tai sivustokäyntejä
- Älä mainosta myyntejäsi tai hevosten astutuksia
- Ei kunnianloukkauksia, syytöksiä, kantelua tai häirintää
- Ei provokaatiota, irvailua tai aggressiivista käytöstä
- Ei loukkauksia tai töykeitä sanoja

'Ei Howrseen liittyviä viestejä' (esim. blogin pitäjän hevosten ruinaamista, esineiden ruinaamista tai käskyjä toimintatapojen muutoksista). Ne kuuluvat Howrsen yksityisviesteihin (jos et uskalla sitä kautta, jätä kokonaan sanomatta).

Kysyä saa jos ei ymmärrä. :)

Kommentti tulee näkyviin kunhan sen Julkaisen. Kannattaa huomioida ettei Google enää lähetä sähköpostiviestiä uusista kommenteista, joten saan ne tietooni vasta kun menen katsomaan blogini kommentti -sivua. :/